19 september 2017

Fiets langer en blijf verbonden met de nieuwe Edge 1030

Fiets langer en blijf verbonden met de nieuwe Edge 1030

De Garmin Edge 1030 fietsnavigatie zit boordevol functies voor een geweldige fietservaring zowel voor de recreatieve fietser als de mountainbike en racefiets Met 'Popularity Routing' fiets je de mooiste en populairste fietsroutes gebaseerd op miljoenen afgelegde fietskilometers in Garmin Connect. De navigatiefunctie is uitgebreider dan ooit om je fietsroutes optimaal te kunnen plannen.

De vooraf geinstalleerde map brengt je overal in Europa en bij gevaarlijk kruispunten en scherpe bochten krijg je een extra melding. Met vrienden houd je onderweg contact dankzij de rider-to-rider message service. Live je prestaties analyseren kan d.m.v. de real-time Strava integratie en de voorgeinstalleerde TrainingPeaks Connect App. Het 3.5&rdquo touchscreen heeft een duidelijke kaart- en dataweergave en is ook met veel zon prima te lezen en bedienen. 

Ontdek nieuwe statistieken en fysiologische metingen en sluit het apparaat aan op de Garmin Varia verlichting voor maximale veiligheid onderweg. Dankzij de ruime accuduur tot 20 uur is de Edge 1030 prima geschikt voor de langere ritten