13 juli 2017

Van Nicholas onthult een nieuwe Titanium windgod en biedt wereldwijde levering

Van Nicholas onthult een nieuwe Titanium windgod en biedt wereldwijde levering

Genoemd naar de Griekse god van de noordwestenwind, is de Skeiron ontworpen voor de wereldwijde snelheidsduivel met een interesse in de laatste innovaties op het gebied van racefietsen. De Skeiron beschikt over state-of-the-art technische functionaliteiten waarmee het model op de voorgrond treedt op het gebied van Titanium racefietstechnologie.
 
"Ons voornaamste uitgangspunt bij het ontwerpen van dit model is innovatie door integratie&rdquo, aldus Ralph Moorman, General Manager van Van Nicholas. "De kabels en hydraulische remleiding zijn bij de Skeiron volledig geintegreerd, wat uniek is voor een Titanium frame. Ook de voorvork is zo ontworpen dat de remkabel intern kan worden doorgevoerd.&rdquo Naast de strakke uitstraling biedt dit een aerodynamisch voordeel. Evenals het naadloos aansluiten van de voorvork op het frame en de flat mount schijfremmen waarbij de bevestigingsbouten minder zichtbaar zijn en de remklauw dichter bij het frame is gebracht. De interne kabels kunnen eenvoudig worden vervangen door een weldoordacht kapje onder de bottom bracket. En voor wie superstrakke belijning het ultieme doel is, is het Di2 elektronisch schakelsysteem als optie beschikbaar.
 
Ralph Moorman "Het frame heeft een optimale stijfheid op de vier grootste stresspunten door een press-fit bottom bracket, geovaliseerde onderbuis, tapered balhoofd en bovenbuis, een hydroformed, tapered liggende achtervork en 12mm steekassen voor de wielen. De Skeiron biedt een ultieme krachtoverdracht van de rijder naar de weg. Het is een supersnelle fiets&rdquo
Het buitengewone comfort van Titanium is niet vergeten in de zoektocht naar technische perfectie. De zadelpen en staande achtervork zorgen voor de juiste hoeveelheid flexibiliteit die nodig is om oneffenheden in de weg te ondervangen, zonder ten koste te gaan van de krachtoverdracht. De Skeiron is een lichte, snelle, technisch geavanceerde racemachine. Optimale stijfheid, schijfremmen voor ongeevenaarde stopkracht, aerodynamische noviteiten en de magische rijbeleving van Titanium met de Skeiron laat je iedereen achter je.
 
De Skeiron is vanaf augustus 2017 beschikbaar als complete fiets in de maten XS tm XXL 48, 51, 54, 57, 60 en 64 met een totaalprijs vanaf € 3.599,-. Het frame inclusief voorvork is al leverbaar vanaf juli voor de prijs van € 2.099,-.
 
Clicks and Bricks
Onze huidige Clicks and Bricks strategie combineert de voordelen van de moderne online verkoopmogelijkheden met de persoonlijke beleving van de meer traditionele verkooppunten, afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Je kunt onze fietsen bekijken en uitproberen in onze showroom, experience center 'De Fietser' of bij onze Titanium partners, jouw droomfiets samenstellen en bestellen met onze online configurator, fietsen en onderdelen kopen via onze website of webshop en beslissen of je zelf jouw bestelling op wilt halen bij een van onze Titanium partners indien aanwezig in jouw land, of dat je de bestelling thuis bezorgd wilt hebben. Waar ter wereld dat ook is.
 
Nothing Looks, Rides, Lasts like a Van Nicholas
Van Nicholas is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van high-end Titanium sportfietsen. Een hecht team van vakmensen staat garant voor een bijzondere collectie fietsen Race, MTB en Tour en accessoires. De missie is het creeren van een levenslange, ultieme fietsbeleving voor elke individuele klant, waar ook ter wereld. Een continu streven naar perfectie en de perfecte balans tussen vorm en functie is wat ons drijft. Met de online MY Van Nicholas Designer kun jij thuis jouw droomfiets samenstellen, met real-time prijs- en gewichtsveranderingen. Een Van Nicholas kan aan iedere wens voldoen.
Van Nicholas maakt onderdeel uit van Accell Nederland BV.