4 juli 2017

Ekoi Morfo unisize

Ekoi Morfo unisize

Het Ekoi team van ontwerpers en ingenieurs heeft lang gewerkt aan de kwaliteit van onze zemen en nu hebben ze zich gebogen over de fietsbroek zelf. Vandaag zijn wij trots om als eerste ter wereld de fietbroek te presenteren in 1 maat, die voor iedereen past
 
Een verbluffende innovatie en onvergelijkbaar comfort en vooral ook voor elke lichaamsbouw. Welke maat je ook hebt, 1.60m of 2m, of je nou 50 kg of 100 kg weegt, de MORFO past zich op een natuurlijke wijze aan, zonder problemen. Hij is comfortabel bij elke temperatuur, of het nou droog is of regenachtig, De ontwikkelde vezel is een revolutie want warm in de winter en koel in de zomer. Soepeler, lichter en ademender dan lycra. En ook anti-bacterieel.zonder voorbehandeling.
 
Gebruik voor wedstrijd of training
 
Karakteristieken 
  1. Vezel 72 polyamide 7 Elasthaan, ultra licht, ultra soepel, isolerend en ademend. De vezel neemt geen vocht op en droogt snel 1,90 keer sneller dan een traditionele lycra vezel zodat de huid droog blijft en een aangenaam gevoel houdt van frisheid. Ze is van oorsrpong anti-bacterieel zonder voorbehandeling.
  2. Het tube pijp concept, zonder naden geeft ook een mogelijkheid om de pijpen aan te passen in de lengte, rond het bovenbeen, wat verassend is kort, normaal of lang.
  3. Het zeen zit binnenste buiten en heeft direct contact met het zadel en is van een poly-uretheen die soupel is en comfortabel blijft over lange afstanden