4 juli 2017

Trek introduceert een nieuwe Émonda SLR en Émonda SL

Trek introduceert een nieuwe Émonda SLR en Émonda SL

Trek komt met een gloednieuwe &201monda die meer is dan de ideale fiets om mee te klimmen. Nog lichter, stijver en comfortabeler dan zijn voorganger. De &201monda biedt meer prestatievoordelen voor de fanatieke racers en ook voor dagelijkse racetochten hoge rijkwaliteiten door een H2 geometrie.
Ben Coates, Product Director Road bij Trek "We hebben de rijkwaliteit niet behouden, maar zelfs verbeterd. Hij rijdt beter dan de vorige &201monda en dat hebben we voor elkaar gekregen door echt alles aan de fiets te veranderen.&rdquo
&201monda Disc
Gaat Trek de kar trekken en staan ze met de nieuwe &201monda Disc modellen aan de vooravond van de revolutie van hoe mensen denken over ultralichte racefietsen Trek is ervan overtuigd dat je nu op plekken kunt komen waarvan je tot nu toe alleen maar over kon dromen. Grotere bandenspeling, meer remkracht en schijfremmen zorgen voor een unieke racefiets die zijn gelijke niet kent. 
&201monda SLR
Het frame van de vernieuwde &201monda SLR is maar liefst 50 gram lichter en weegt nu 640 gram. Daarnaast is het frame ook stijver en biedt meer verticale flexibiliteit dan zijn voorgangers. Het nieuwe Disc frame mag er ook zijn met een gewicht van slechts 665 gram voor een 56cm Opvallend is de Control Freak interne kabelgeleiding.
Nieuwe lichtgewicht Bontrager Speed Stop Pro-remmen.
Op de nieuwe &201monda SLR komen we de verbeterde Bontrager Speed Stop Pro-remmen tegen. Direct Mount-velgremmen die 50 gram minder wegen dan huidige Bontrager Speed Stop-remmen. Deze krachtige remmen zijn eenvoudig af te stellen, zodat iedereen zijn ideale remmoment kan vinden.
Nieuwe &201monda SL biedt SLR-techniek
De nieuwe &201monda SL levert meer prestaties voor een ongelofelijke goede prijs-kwaliteit. Ook de &201monda SL is verbeterd en heeft een lichter frame, direct-mount remmen en Control Freak kabelmanagement.

Meer info www.trekbikes.nlnlemonda