4 juli 2017

Trek introduceert nieuwe Powerfly modellen

Trek introduceert nieuwe Powerfly modellen

Nu de vraag naar mountainbikes met trapondersteuning blijft groeien komt Trek met een nieuwe generatie van de Powerfly. Een nieuwe lijn vol prestatiegerichte kenmerken, zoals de toonaangevende Bosch-motor voor trapondersteuning samen met de bewezen mountainbiketechnologie van Trek.

De nieuwe lijn bestaat uit de Powerfly FS Full Suspension met 130 mm veerweg en de Powerfly LT met 150 mm Long Travel, lange veerweg, daarnaast bevat de Powerfly lijn de complete serie van hardtails, waaronder damesmodellen.
Accu geintegreerd in frame
Wat is nieuw Het Performance CX-systeem van Bosch voor off-road is wederom toegepast, nu met een accu die in de onderbuis geintegreerd is. De accu integreren dient niet alleen voor een strak, cool uiterlijk. Doordat het gewicht van de accu laag in het frame zit, rijdt de fiets ook beter. Verder zijn alle modellen uitgerust met het verbeterde en het nieuwe Purion-beeldscherm inclusief een nieuwe intuitieve rijmodus voor e-MTB&39s. Net als de full suspension modellen hebben de nieuwe hardtails Boost-wielen voor extra bandenspeling en zijn zelfs geschikt voor 27.5 mid-fat banden die we standaard terugzien de Powerfly 9. 
 
Alle Powerfly 9 modellen, full suspension en hardtail, zijn uitgerust met SRAM e-bike specifieke eX1-aandrijving waardoor je het maximale uit je elektrische ondersteuning kan halen. Daarnaast zien we ook de SRAM Guide RE-remmen en de op e-bikes afgestemde Float-vorken van Fox terug. Uiteraard zijn de full suspension modellen uitgerust met de Trek-technologie die we al kennen, namelijk met ABP, EVO Link en een Straight Shot-onderbuis. Dit maakt deze fiets tot de best sturende op de markt. Op de Powerfly LT-modellen 150 mm zien we bovendien een exclusieve REaktiv schokdemper. Een mooie samenwerking tussen Trek en Penske. Deze demper is nog responsiever en maakt de fiets beter bestuurbaar op zwaarder terrein.

Meer info httpswww.trekbikes.comPowerfly