10 mei 2017

Trek Nieuwe Domane Disc dames modellen

Trek Nieuwe Domane Disc dames modellen

Sinds de introductie van schijfremmen zijn racefietsen breder inzetbaar geworden en kunnen er meer avontuurlijke ritten mee worden gereden. Ook is de vraag ontstaan naar damesspecifieke modellen met schijfremmen.
Trek speelt in op deze vraag en breidt de collectie met damesspecifieke modellen in de bekroonde Domane-serie uit met de Domane ALR 4 Disc Dames en de Domane SL 5 Disc Dames. Deze specifieke dames racefietsen zijn nu verkrijgbaar in de winkel.
Door de groeiende populariteit van endurance racefietsen met schijfremmen heeft Trek met de toevoeging van deze twee modellen gegarandeerd de meest veelzijdige serie damesracefietsen op de markt gebracht. De framematen, contactpunten en ontwerpdetails komen voort uit het Women&39s Specific Design waardoor de zitpositie en de afwerking volledig zijn afgestemd op de brede doelgroep van fietsende vrouwen. De dames framematen starten bij 44 cm en gaan tot 56 cm. 
Beide modellen van de Domane Disc Dames zijn voorzien van de bekroonde IsoSpeed-technologie van Trek, hiermee wordt vermoeidheid verminderd bij fietsen over oneffenheden in het wegdek en daardoor kunnen rijdsters langer en sterker blijven fietsen. De schijfremmen zorgen voor meer bandenvrijheid en superieure remkracht die past bij het brede inzetbereik van deze fietsen.
Het instapmodel, de Domane ALR 4 Disc Dames is voorzien van een 200 Series Alpha Aluminium frame met IsoSpeed achter, Shimano Tiagra 10 speed en Shimano flat-mount RS405 schijfremmen en heeft een adviesverkoopprijs van € 1549,-.
Direct link www.trekbikes.comdomanealrwsd
Voor het hoge segment is er de Domane SL 5 Disc in lichtgewicht 500 Series OCLV Carbon met IsoSpeed voor en achter. Afgemonteerd met Shimano 105 11 speed en Shimano flat-mount RS505 schijfremmen. Deze Domane heeft een adviesverkoopprijs van € 2699,-.
Direct link
www.trekbikes.comdomaneslwsd