10 mei 2017

FIT-FIRST They fit every face

FIT-FIRST They fit every face

De FIT FIRST bril, is met success getest door het QUICK STEP FLOORS Pro team en het ROOMPOT Continental team, tijdens zware Pro Tour wedstrijden. Deze bril is nu verkrijgbaar voor iedereen, in de online winkel. Dankzij een slim elastomeren midden-stuk, biedt de FIT FIRST voor iedere fietser een een nieuwe dimensie aan comfort.
Het design is modern en helemaal van deze tijd en, zoals u gewend bent van EKOI, is er een grote keuze aan kleuren.
 

Een slecht zittende zonnebril, kan veel ongemak geven en zelfs irriteren, tot pijn aan toe. Of ze nou te small zitten en te veel druk geven rond de slapen, of juist te groot, waardoor de bril beweegt bij elke oneffenheid. Toen Tom Boonen de ontwikkelaars en designers van het Franse merk voor de eerste keer ontmoette, gaf hij direct aan dat hij op zoek was naar de perfect zittende zonnebril. De FIT FIRST uitdaging was geboren en aangenomen. Dankzij een kneedbaar elastomeren inzetstuk, in het midden van het montuur, past deze bril perfect bij elke gezichtsstructuur smal, rond, lang en blijft deze goed zitten, zonder drukpunten of beweging. Dit inzetstuk heeft ook een dempende functie, waardoor de bril goed blijft zitten onder omstandigheden met veel beweging zoals MTB, keien, cyclo cross en hardlopen.
 
FIT FIRST bevat ook 6 gaatjes in de lens tegen het beslaan en een mooie uitstraling. Naast het QUICK STEP FLOORS en het ROOMPOT team model, is de bril in 7 verschillende kleuren te krijgen, met 7 verschillende lensen van polycarbonaat, allemaal 100 anti UVA, UVB, UVC.
 
Van €49,99 tot €99,99
 
Alleen op www.ekoi.com