4 april 2017

Sensa Superlite Disc Fiets van het Jaar

Sensa Superlite Disc Fiets van het Jaar


Op maandag 3 april is door RAI Vereniging de winnaar van de verkiezing Fiets van het Jaar 2017 bekendgemaakt. De Sensa Superlite Disc is Fiets van het Jaar 2017 geworden.
De verkiezing Fiets van het Jaar wordt georganiseerd door RAI Vereniging. Dit jaar is de Sensa Superlite Disc de 30ste winnaar van deze verkiezing.

Juryrapport Sensa Superlite Disc
"Waanzinnige rijeigenschappen&rdquo, zo kwalificeert de jury de Sensa Superlite Disc. De fiets is goed in balans, licht en met een geschikte stijfheid van het frame waardoor er enorm veel gang in de fiets te krijgen is. De Superlite Disc is uitgevoerd met een full carbon voorvork, tapered balhoofdpijp en schijfremmen. Noemenswaardig is ook de kwaliteit van de afmontage en de strakke afwerking.

Een fiets van Nederlandse makelij waarbij de prijs kwaliteitsverhouding als positief is beoordeeld. De Superlite Disc is een fiets voor actieve mensen die een lichte fiets zoeken.

Volop verkrijgbaar
De Sensa Superlite Disc wordt aangeboden voor €1149,-. Met ruim 200 dealers in Nederland en Belgie is Sensa goed vertegenwoordigd. Dit betekent dat er altijd een Sensa dealer in de buurt is. Voor een dealer in de buurt kunt u kijken op www.sensabikes.com