3 april 2017

Trek Super Commuter 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing

Trek Super Commuter 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing

De Trek Super Commuter 8S is uitgeroepen tot Speed E-bike van het Jaar 2017. Een deskundige en onafhankelijke jury roemde de van grond-af-aan als ontwikkelde speed e-bike op diverse punten. De jury zegt hierover "Het frame is stijf. Dit zorgt voor een stabiele wegligging, wat voor snelheden van een speed pedelec gewenst is. Dit wordt bewerkstelligd door een slimme geometrie te combineren met optimale materiaal en onderdelen keuzes. Zoals de carbon voorvork, en de 27.5&rdquo wielen met dikke banden.&rdquo
'We zijn erg blij met deze prijs' aldus Henk Nienhuis, Product Manager Pavement. 'De Super Commuter is een resultaat waar veel afdelingen wereldwijd aan bijgedragen hebben. Al ben ik er trots op dat de productontwikkelingsafdeling in Harderwijk de drijvende kracht achter deze fiets is geweest', vervolgt Henk.
 
Super Commuter
Met de Super Commuter introduceert Trek haar toekomstvisie op woon- werkverkeer. Boordevol sportief DNA zonder aan comfort in te leveren, precies zoals je van Trek verwacht. Elk element van de Super Commuter is vanaf een blanco vel nauwgezet ontworpen als onderdeel van een groter geheel. Het resultaat is de meest gestroomlijnde, opvallendste en krachtigste Trek e-bike ooit. Het oogverblindende design, de ongelofelijke aandacht voor details en de vooruitstrevende technologie gebaseerd op 40 jaar fietsinnovatie, maken de Trek Super Commuter tot de nieuwe standaard in woon- werkverkeer.
 
Believe in Bikes
Trek ziet de elektrischefiets als eenvoudige oplossing voor complexe problemen. Door gebruik van de fiets draag je bij aan de oplossing voor fileproblemen, milieuproblemen en gezondheidsproblemen.
 
RAI-vereniging
De Speed E-bike van het Jaar verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de RAI- vereniging die de belangen van 700 fabrikanten en importeurs van o.a. elektrischefietsen behartigt. De verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards en wordt door de RAI-vereniging georganiseerd om de fietsindustrie aan te sporen tot productvernieuwing.