29 juni 2022

Het XL-lidmaatschap: extra lang profiteren van het NTFU lidmaatschap

 

Het XL-lidmaatschap: extra lang profiteren van het NTFU lidmaatschap

Fietsen is ongekend populair. Veel mensen begonnen afgelopen jaar met wielrennen of mountainbiken óf gingen juist vaker fietsen. Voor jouw vereniging de kans om nieuwe leden aan te trekken. Met het XL-lidmaatschap kun je potentiële leden meteen een mooi aanbod aandoen. Het XL-lidmaatschap is namelijk al per 1 augustus in plaats van 1 september af te sluiten. 

Waarom is het een mooi aanbod? 

Het NTFU-lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Dit betekent dat als je halverwege het jaar lid wordt, je het volledige tarief betaalt van dat kalenderjaar. Om potentiële leden deze zomer al een goed aanbod te kunnen doen, bieden we je het XL-lidmaatschap per 1 augustus (in plaats van 1 september) aan. 

Wat kost het? 

€ 56,22 voor nieuwe leden via een NTFU-vereniging. Een individueel XL-lidmaatschap kost € 62,50. Ter illustratie: normaliter kost het lidmaatschap via de club € 37,45 en € 42,50 voor individuele leden.

Wat krijg je? 

Je leden profiteren van precies dezelfde voordelen van het reguliere lidmaatschap, alleen langer: de betrouwbare NTFU-fietsverzekering, korting op toertochten, gratis routes én 4x per jaar Fietssport Magazine. 

Wanneer 

Het XL-lidmaatschap gaat in op 1 augustus, of als je ná 1 augustus een XL-lidmaatschap afsluit vanaf de datum dat je je inschrijft. Het XL-lidmaatschap is geldig t/m 31 december 2023. 

Hoe sluit ik het XL-lidmaatschap af? 

Ben je ledenadministrateur of bestuurslid van een vereniging? Voeg via de Ledenlijst nieuwe leden toe. Vink bij ‘Ingangsdatum’ de optie ‘1 augustus 2022 t/m 31 december 2023’ aan. 

Ben je fietser en wil je lid worden van een wielervereniging? Dan meldt de ledenadministrateur van jouw vereniging je aan voor het XL-lidmaatschap bij de NTFU. 

Individueel XL-lidmaatschap 

Wil je een individueel XL-lidmaatschap afsluiten? Maak dan vanaf 1 augustus gebruik van het Fietssport XL-aanbod.