6 december 2021

Kantoor NTFU gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

 

Kantoor NTFU gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

Het kantoor van de NTFU is vanaf vrijdag 24 december telefonisch niet bereikbaar. Op woensdag 5 januari staan we weer (uitgerust) voor je klaar per telefoon, e-mail, Whatsapp en sociale media.

Heb je een vraag en ben je bestuurder of tochtorganisator?

Via Gegevens van onze club vind je informatie over jouw club, zoals de ledenlijst, facturen en je clubpagina op Fietssport. Ben je toertochtorganisator? Dan heb je via Mijn tochten toegang tot de gegevens van jouw toertocht.

Heb je een vraag en ben je fietser?

Heb je een vraag over de fietsverzekering? Of wil je weten waar je jouw Scan & Go kunt vinden? Bekijk dan de veelgestelde vragen op Fietssport.nl. 

Heb je een vraag over fietsen in coronatijd?

Door de aangescherpte coronamaatregelen moet je bij sommige toertochten je coronatoegangsbewijs laten zien. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Ga je met een groep op pad? Met deze 9 tips ga je veilig en verantwoord op weg. Check ook deze 7 tips hoe je als mountainbiker veilig en verantwoord gebruikmaakt van de trails in coronatijd. Heb je een specifieke vraag? Wielersportbond NTFU zette de meest gestelde vragen over fietsen in coronatijd op een rij.

Sluit het jaar sportief af

Fietsen tussen het kerstdiner en de oliebollen door? Schrijf je dan in voor een van de mooie eindejaarstoertochten. Kijk op Fietssport.nl voor het complete overzicht. 

We wensen je fijne dagen en een goed en sportief 2022.