30 augustus 2021

Tweede editie van Week van de Wielervereniging

 

Tweede editie van Week van de Wielervereniging

Na een succesvolle eerste editie in het voorjaar, biedt de NTFU eind september opnieuw de Week van de Wielervereniging aan. In deze week staat het versterken van verenigingen centraal. Bestuursleden van wielerverenigingen kunnen zes interessante workshops volgen.

Na het succes van de eerste online editie, organiseert de NTFU eind september opnieuw de Week van de Wielervereniging: een reeks interessante workshops voor bestuurders van wielerverenigingen. Tijdens deze tweede editie staat het versterken van verenigingen centraal. Er is aandacht voor verzekeringen en juridische kwesties, ledenwerving, sfeer op de club, modern besturen en nieuwe impulsen voor je vereniging zoals gravelbiken en de app Cyql.

De zes workshops zijn verspreid over vier avonden en kunnen online gevolgd worden. Zo kunnen bestuursleden onderwerpen en data kiezen die passen bij hun behoeften en agenda.

Data en programma

De Week van de Wielervereniging vindt plaats van maandag 27 tot en met donderdag 30 september. Alle workshops vinden online plaats.

Meer informatie en aanmelden

Op Week van de Wielervereniging lees je meer over het workshopaanbod. Aanmelden voor een van de workshops kan via dit inschrijfformulier. Heb je vooraf een vraag? Neem dan contact op met Team Verenigingsondersteuning, via verenigingen@ntfu.nl.