17 maart 2021

Webinars en e-learnings voor bestuurders

 

Webinars en e-learnings voor bestuurders

Het versterken van verenigingen is een van de kernthema’s voor zowel de NTFU als binnen het Nationaal Sportakkoord. Naast de ondersteuning vanuit de NTFU, zoals de workshops tijdens de Week van de Wielervereniging, is het voor bestuurders mogelijk om ook de komende tijd kennis bij te spijkeren. Wil je meer weten over o.a. communiceren met leden, de toekomstbestendige vereniging of integriteit binnen de sport? Lees dan gauw verder!

Webinar: Communicatie, juist nu maar hoe?

Communicatie is belangrijk voor iedere sportorganisatie. Maar hoe houd je jouw leden nou op een juiste manier op de hoogte en in welke frequentie? Tijdens dit webinar wordt jouw vereniging concreet op weg geholpen om communicatie optimaal in te zetten in tijden van corona. Dit webinar bevat vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt gaan. 

Tijdens dit webinar:

  • Geven we je tips over communicatie in tijden van crisis;
  • Kijken we naar de beste communicatiemiddelen die je nu kunt gebruiken, zoals social media en online tools;
  • Doe je concrete inspiratie op voor creatieve mogelijkheden om zowel leden, vrijwilligers, partners en de buurt te blijven betrekken.


Inschrijven
Dit webinar wordt op meerdere momenten aangeboden. De aanvangstijd is 19:30 uur.

Webinar: Jouw club klaar voor de toekomst?

Hoe ziet jouw vereniging er over tien jaar uit? Wat zijn de valkuilen en waar liggen de kansen? Welke ambities heb je voor jouw sportorganisatie en hoe realiseer je deze? We dromen graag over de toekomst – maar het liefst maken we van die dromen werkelijkheid.


Tijdens dit webinar:

  • Gaan we in gesprek over de actualiteiten die spelen binnen jouw club en hoe je hier juist op kunt participeren;
  • Bespreken we mogelijke valkuilen en kansen van jouw sportorganisatie;
  • Leer je hoe je continuïteit van de club kunt waarborgen en daarmee een gezonde toekomst creëert.


Inschrijven
De aanvangstijd voor dit webinar is 19:30 uur.

E-learnings: integriteit in de sport

Hoe gaat je sportclub om met zaken als pesten, discriminatie of seksuele intimidatie? Vanuit het Centrum Veilige Sport zijn er een aantal e-learnings beschikbaar die verder ingaan op deze én meer zaken rondom sport en integriteit. Alle modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen en  geheel gratis.

De volgende modules kun je nu volgen: