13 november 2020

FuturumShop doet ondershirts cadeau aan jeugdleden

 

FuturumShop doet ondershirts cadeau aan jeugdleden

Dankzij NTFU partner FuturumShop fietst de jeugd van wielervereniging Tour de Force en maar liefst zestien andere NTFU verenigingen het hele jaar lekker door. De online specialist FuturumShop stelde maar liefst 1.000 FUTURUM-ondershirts gratis beschikbaar voor de jeugd. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst weten ook de NTFU-clubs met een jeugdafdeling.

De jeugd aan het wielrennen en mountainbiken krijgen is erg leuk. Bovendien geeft het een jonge en frisse sfeer aan je vereniging. Maar, de wielersport is ook een dure hobby. Zeker wanneer kinderen elk jaar een nieuwe fiets en nieuwe kleding nodig hebben omdat ze groeien. De online specialist FuturumShop en het merk FUTURUM hielpen daarom graag verenigingen met een jeugdafdeling met 1.000 gratis ondershirts. Ook verenigingen die het wielrennen of mountainbiken willen promoten onder de jeugd, konden gebruikmaken van het aanbod.

De jeugd van Tour de Force in Barneveld rijdt dit seizoen goed gekleed dankzij de FUTURUM-ondershirts van FuturumShop

Namens alle jeugdleden van wielervereniging Tour de Force, MTBJunkies, WV Ooststellingwerf, TV Zoetermeer '77, WMV Rozenburg, Cycling Lemelerveld, FTC Dobberieders, Mountainbikeclub Oss, Toerclub Pijnacker, LWC de Paaschberg, HFTC, WV Holten, TC De Volharding, MTB-vereniging Havelte, FTC-CC75, TWC 't Verzetje en WV S.V. Putten:

FuturumShop, bedankt!

Over FuturumShop en NTFU

Samen met de NTFU werkt FuturumShop aan een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt het aanbod van de wielersportbond bij haar klanten onder de aandacht én beloont NTFU-leden voor hun lidmaatschap. Je leest hier meer over de samenwerking tussen FuturumShop en NTFU.