30 juli 2020

1.000 ondershirts voor NTFU-jeugdleden dankzij FuturumShop

1.000 ondershirts voor NTFU-jeugdleden dankzij FuturumShop

FuturumShop, partner van de NTFU, stelt 1.000 ondershirts voor kinderen beschikbaar. NTFU-verenigingen met een jeugdafdeling bestellen deze ondershirts van het merk FUTURUM gratis. Op die manier kunnen jonge wielrenners of mountainbikers het hele jaar door blijven fietsen.

De jeugd aan het wielrennen en mountainbiken krijgen is erg leuk. Bovendien geeft het een jonge en frisse sfeer aan je vereniging. Maar, de wielersport is ook een dure hobby. Zeker wanneer kinderen elk jaar een nieuwe fiets en nieuwe kleding nodig hebben omdat ze groeien. De online specialist FuturumShop en het merk FUTURUM helpen daarom verenigingen met een jeugdafdeling met 1.000 gratis ondershirts. Ook verenigingen die het wielrennen of mountainbiken willen promoten onder de jeugd, kunnen gebruikmaken van het aanbod. Deze verenigingen hebben per mail een uitnodiging van de NTFU ontvangen om de FUTURUM-ondershirts te bestellen. Dit kan tot en met 31 augustus 2020.

Voor elke kleine fietser de juiste maat

FuturumShop stelt in totaal 1.000 shirts beschikbaar: in de kleuren wit of zwart en in de maten 116-134, 140-152 en 158-176. Van elke maat en kleur is een beperkt aantal beschikbaar. De shirts zijn geschikt voor zowel meisjes als jongens en kunnen het hele jaar gedragen worden. FuturumShop verwacht de shirts eind september te leveren.

Tekening voor FuturumShop

Rijden jullie jongste leden er straks warm bij dankzij de FuturumShop-ondershirts? Maak met elkaar een creatief bedankje voor FuturumShop: een mooie tekening, knutselwerk of een door alle jeugdleden gesigneerd (onder)shirt. Stuur dit op naar de NTFU. Dan zorgen wij dat het bij FuturumShop terechtkomt. Zijn je jeugdleden al wat ouder? Deel dan een leuke foto of video op sociale media met de hashtag #futurumshop en #ntfu om FuturumShop te bedanken.

Over FuturumShop en NTFU

Samen met de NTFU werkt FuturumShop aan een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt het aanbod van de wielersportbond bij haar klanten onder de aandacht én beloont NTFU-leden voor hun lidmaatschap. Je leest hier meer over de samenwerking tussen FuturumShop en NTFU.