1 juni 2020

XL-lidmaatschap eenmalig per 1 augustus

 

XL-lidmaatschap eenmalig per 1 augustus

Omdat het wielerseizoen er door de coronaperiode anders uitziet, komt de NTFU wielersporters graag tegemoet. Bij hoge uitzondering kun je in 2020 het XL-lidmaatschap afsluiten vanaf 1 augustus 2020, in plaats van 1 september 2020. Zo maak je een maand langer gebruik van de voordelen van het XL-lidmaatschap. De prijs van het XL-lidmaatschap blijft hetzelfde: € 55,84 voor een XL-lidmaatschap via de vereniging en € 62 voor een individueel XL-lidmaatschap.

Wat houdt het XL-lidmaatschap in?

Je profiteert van precies dezelfde voordelen van het lidmaatschap als het reguliere lidmaatschap, alleen geniet je er langer van. Het XL-lidmaatschap gaat in op 1 augustus, of als je ná 1 augustus een XL-lidmaatschap afsluit vanaf de datum dat je je inschrijft. Het XL-lidmaatschap is geldig t/m 31 december 2021. Inschrijven kan t/m 30 november 2020.

Wat kost het XL-lidmaatschap?

Het XL-lidmaatschap via de vereniging kost € 55,84. Fietsers die individueel lid worden van de NTFU, betalen € 62 voor het XL-lidmaatschap. Bekijk hier de tarieven.

Hoe sluit ik het XL-lidmaatschap af?

XL-lidmaatschap bij de vereniging

Wil je lid worden van een wielervereniging? Dan meldt de ledenadministrateur van jouw vereniging je aan voor het XL-lidmaatschap bij de NTFU. Ben je ledenadministrateur of bestuurslid van een vereniging en wil je nieuwe leden aanmelden? Je voegt nieuwe leden toe via de functie Ledenlijst. Vink bij ‘Ingangsdatum’ de optie ‘1 augustus 2020 t/m 31 december 2021’ aan. 

Individueel XL-lidmaatschap

Wil je een individueel XL-lidmaatschap afsluiten? Meld je dan hier aan voor het Fietssport PLUS account.