20 april 2020

Toertocht verplaatsen: wat moet je doen als organisator?

Toertocht verplaatsen: wat moet je doen als organisator?

We merken dat veel organisatoren hun tocht verplaatsen i.v.m. het coronavirus. De richtlijnen van de kalendercoördinatie blijven gelijk: tochten mogen elkaar niet kruisen. Daarmee houd je het voor alle deelnemers veilig om deel te nemen. Bovendien zit je ook niet in het vaarwater van een andere tochtorganisator.

Wil je je tocht verplaatsen? Bekijk dan eerst op NTFU.nl of jouw tocht mogelijk tegelijk valt met een andere tocht.

Stap 1: Bekijk alle tochten op ‘jouw’ datum

Als organisator heb je inzicht in alle tochten op verschillende data. Log in op NTFU.nl en ga naar Mijn Tochten. Klik op ‘Bewerken’ en vervolgens op ‘Bekijk alle tochten op deze datum’.

Stap 2: Check door kalendercoördinator

De kalendercoördinator checkt alle verplaatste tochten en routes. Blijken tochten of routes elkaar toch te kruisen? Dan de keurt de coördinator de tocht af en vraagt de organisaties contact met elkaar op te nemen. Is het voor jullie allebei geen probleem om de tochten op één dag in hetzelfde gebied te organiseren, dan kun je gewoon beide tochten op die dag organiseren. Komen jullie er niet uit? Dan beslist de kalendercoördinator.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem per e-mail contact op met Michelle Vaessen of bekijk onze veelgestelde vragen. Let op: de medewerkers van de NTFU werken voorlopig thuis. Hierdoor is de NTFU telefonisch niet bereikbaar.