14 november 2019

Een cadeau voor jouw clubpagina

Een cadeau voor jouw clubpagina

Heeft jouw club goede voornemens om komend seizoen nieuwe leden te werven? Promoot je club dan bij duizenden wielrenners en/of mountainbikers via Fietssport.nl. Ruim 60.000 mensen zoeken daar naar een club bij hen in de buurt. Maak je de clubpagina aan of vul je je pagina aan met foto’s en routes, dan maak je kans op een Science In Sport-sportvoedingspakket voor de hele vereniging.

Het pakket van Science In Sport bevat 800 gels, 500 repen en 800 sachets voor sportdrank. We kunnen tien verenigingen blij maken met het pakket. Alle verenigingen met een clubpagina dingen mee naar deze prijs.

In 4 stappen een goede clubpagina

Heb je nog geen clubpagina op Fietssport? Maak dan hier jouw clubpagina aan en volg daarna de volgende vier stappen:

  1. Plaats foto’s en introduceer kort jullie club
  2. Vermeld jullie clubritten
  3. Upload tochten en routes
  4. Vermeld nieuwtjes vanuit de club

Heb je al een clubpagina, maar staan alleen de basisgegevens van jullie club online? Vul je pagina dan aan: hier kun je de ontbrekende gegevens invullen.

Hulp nodig?

Raadpleeg dan hier het uitgebreide stappenplan.

De voordelen van een clubpagina

Jouw vereniging is klaar voor het nieuwe jaar. Potentiële nieuwe leden kunnen jouw club snel en eenvoudig vinden via Fietssport.nl. Met de extra energie van Science In Sport beginnen jouw leden goed aan het nieuwe seizoen. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Shimano, partner van de NTFU.