15 oktober 2019

Even voorstellen: onze nieuwe collega Opleidingen

Even voorstellen: onze nieuwe collega Opleidingen

Graag stellen we Geert Lantink aan je voor. Hij is binnen de NTFU jouw aanspreekpunt als je vragen hebt over onze opleidingen.

Geert is 33 jaar oud, heeft in het onderwijs ruim ervaring opgedaan met opleiden en is erg sportief op én naast de fiets!

Geert, wat doe je binnen de NTFU?

“Samen met docenten organiseer ik de opleidingen en cursussen van de NTFU: van wegkapitein tot wielertrainer. Ik ga aan de slag met het doorontwikkelen van de opleidingen en ben nu bezig met de organisatie van de eerder afgelaste Docentendag. Zodra daar meer bekend over is, stuur ik alle docenten een bericht. Inmiddels heb ik mijn eerste weken bij de NTFU erop zitten en kijk ik ernaar uit om mooie cursussen en opleidingen neer te zetten.”

Welke opleidingen kun je via de NTFU volgen?

Via de NTFU kun je verschillende cursussen en opleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Wegkapitein, cursus tot MTB-begeleider, jeugdbeleider, opleiding tot assistent-trainer (zowel race als MTB) en wielertrainer (race en MTB). Wil je meer weten over een van deze cursussen/opleidingen? Bekijk hier ons opleidingsaanbod. 

Heb je een vraag over een opleiding?

Wil je kennismaken met Geert of heb je een vraag over een van onze cursussen/opleidingen? Neem dan contact op met Geert via (glantink@ntfu.nl) of 0318-581300.