29 april 2019

NTFU Fundraisers

NTFU Fundraisers

Heb jij een uitdaging voor jouw vereniging of stichting waarvoor je geld, middelen of mensen nodig hebt? Het opknappen van je clubhuis, het onderhouden van je route, een jubileum? Én heb jij enthousiaste leden die het in zich hebben om jouw club naar een hoger niveau te tillen? Dan is het project NTFU Fundraisers iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens dit project gaan we minimaal twee leden van jouw vereniging of stichting trainen om mooie bedragen binnen te halen voor serieuze clubambities. We leiden leden op tot Fundraisers die samen met het bestuur van de vereniging werken aan een doelgericht, professioneel en snel wervingsplan.

Voor wie?

Belangrijk is dat je als vereniging of stichting een duidelijk doel hebt waarvoor je geld wilt gaan binnenhalen. Het project is bedoeld voor 2 of 3 leden die het aan de ene kant de club willen helpen maar die ook zichzelf willen ontwikkelen tot Fundraisers.

Het traject

Het traject bestaat uit een tweedaags trainingsprogramma en een terugkomdag. Daar worden in een korte tijd de beginselen en fijne kneepjes van het vak belicht en getraind. Gedurende het traject wordt gewerkt aan een compleet wervingsplan. Zonder de ondersteuning van het bestuur kunnen de Fundraisers weinig presteren. Samen met het bestuur gaan zij aan de slag met een uitdagend wervingsvraagstuk, om in vijf maanden te komen tot concrete resultaten. 

Interesse?

Op dit moment zijn wij aan het pijlen of er interesse is voor het project. We horen dus graag of jouw vereniging of stichting geïnteresseerd is. Bij voldoende interesse gaan wij het traject van start en zal er eerst nog een vrijblijvende informatieavond komen. Je kunt je interesse aangeven bij Martine van de Veen: mvandeveen@ntfu.nl Hier kun je ook terecht voor vragen.

Goed om te weten: het hele traject wordt gratis aangeboden door de NTFU. We horen graag van je!