Verzekering

Pechpas

Pechpas

Pech onderweg overkomt ons fietsers allemaal wel eens. Met de Pechpas kies je voor zekerheid en gemak, we komen je namelijk helpen met de reparatie. Lukt repareren niet? Dan brengen we jou én je fietsmaatje thuis. De Pechpas is een samenwerking tussen de NTFU en FietsNED, een partner met een landelijk netwerk van tweewielerbedrijven. Op deze manier staat er altijd een professional voor je klaar. 

Er zijn 3 manieren om de Pechpas af te sluiten:

  • Lid van de NTFU | Ben je al lid? Dan kun je via Fietssport voor € 15,- per jaar de pechpas afsluiten, dit is een aanvulling op je lidmaatschap.
  • Pechpas | Ben je geen lid? Dan kun je je aanmelden bij de NTFU en sluit je direct de Pechpas af. Dit kost € 42,-. Naast de Pechpas ontvang je ook Fietssport Magazine, kun je gratis 600+ mooie fietsroutes downloaden, krijg je korting bij toertochten en ondersteun je ons bij onze belangenbehartiging. Sluit je de Pechpas op deze manier af, dan is de Pechpas de vervanging van de Fietsverzekering, deze zit dus niet bij je lidmaatschap in.
  • Pechpas + Fietsverzekering | Wil je zowel de Pechpas als de Fietsverzekering afsluiten? Word dan lid en vraag zodra je je lidnummer ontvangen hebt via Fietssport de Pechpas aan. Je betaalt dan € 42,- per jaar voor het lidmaatschap + € 15,- voor de Pechpas.

Hier lees je de voorwaarden voor de Pechpas. Let op! NTFU-leden kiezen voor het abonnement 'Pechhulp Onderweg'.

  1. Slechtst € 15,- per jaar
  2. Reparatie onderweg door een professional
  3. Lukt maken niet? Dan brengen we je thuis
  4. Voor alle soorten fietsen
  5. Geldig in Nederland en België
  6. Pechhulp 24 uur per dag, 365 dagen per jaar