Fietsers

Lid worden

Lid worden

Lid worden van de NTFU? Vanaf € 38,50 per jaar profiteer je al van onderstaande voordelen. Ook kun je momenteel gebruik maken van ons XL-aanbod, je bent dan vanaf 1 september 2018 t/m 31 december 2019 lid voor slechts € 57,95.

 1. Fietsschadeverzekering

  Val je met je fiets? Jouw fiets is verzekerd! We keren maximaal € 1.000,- uit, met de aanvullende verzekering kun je dit bedrag verhogen.

 2. Korting op 2.500 toertochten

  Je krijgt korting bij toertochten. Rij je regelmatig een tocht? Dan kan de korting flink oplopen!

 1. Scan & Go

  Wil je tijdens een tocht ook altijd snel van start? Op Fietssport.nl vind je jouw unieke barcode, zo hoef je vooraf bij een tocht alleen maar gescand te worden en kun je daarna snel op pad.

 2. Belangenbehartiging

  Wij vertegenwoordigen jouw stem, zo zetten we ons in voor een ruimte voor de wielrenner en aantrekkelijk bos voor de mountainbiker.

 1. 600+ routes

  Eens een andere route fietsen dan je eigen bekende rondje? Op Fietssport.nl staan meer dan 600 routes die je gratis als GPX-bestand kunt downloaden.

 2. Fietssport Magazine

  6x per jaar ontvang je ons magazine, boordevol inspiratie voor sportieve fietsers en mountainbikers.

Aanmelden als lid

 

Fietsen bij een vereniging

Wist je dat je ook lid kunt worden via een vereniging? Bekijk op Fietssport.nl/clubs welke vereniging er bij jou in de buurt zit! Heb je geen behoefte aan een vereniging maar wil je je wel aansluiten bij de NTFU? Meld je dan aan!