Clinics

LADIES ONLY clinic

LADIES ONLY clinic

Zonder prestatie drang en zonder mannelijke lesgenoten. Onder leiding van de instructeur volg je een clinic in een gemoedelijke sfeer. Nog meer dan anders wordt er aandacht gegeven aan de verschillen tussen mannen en vrouwen op de fiets. Iets minder technisch maar wel vol aandacht aan de noodzakelijke punten zoals valangst worden getraind om uiteindelijk goed en veilig te kunnen mountainbiken.

Leden
€ 29,99
Niet leden
€ 27,50
Aanmelden

Inhoud programma

Herperduin is een onderdeel van "de Maashorst", het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Er zijn heel veel mountainbike paden in een afwisselend landschap. Van stuifduinen tot open vennen, van heide tot bos, van vlak tot heuvels. Daardoor is dit het ideale gebied om mountainbike trainingen te volgen. Je kunt er werkelijk alles leren.


We starten van af de Kriekeput, dat is de toegangspoort tot de Maashorst. Zeer ruime gratis parkeergelegenheid en als je wilt kun je proeven van de heerlijke streekgerechten, of gewoon even een lekker bakkie doen.

Heb je geen mountainbike, dat is geen probleem. Je kunt bij ons een mountainbike huren. Geef dit wel van te voren op, dan zorgen wij dat die klaar staat.