Over ons

Onze partners

Onze partners

Shimano is al lange tijd als trouwe partner verbonden met de NTFU. Dit krachtige merk heeft onder meer het elektronisch schakelsysteem Ultegra Di2. De NTFU is dan ook zeer trots om samen te kunnen werken met deze sterke partner. Komend jaar zal de NTFU opnieuw aanwezig zijn in de Shimano Service Centers: Fietssport Magazine en de NTFU Kalender worden beschikbaar gesteld aan klanten van deze centers. Kijk op www.shimano-benelux.com voor een Service Center bij jou in de buurt.

Bio-Racer ontwikkelt fietskleding van hoogwaardige kwaliteit. Bio-Racer ontwerpt en maakt ook fietskleding op aanvraag, zoals teamkleding en fietskleding voor evenementen. De kledingproductie wordt gerealiseerd in één en dezelfde vestiging met een eigen ontwerpafdeling, zeefdrukkerij, sublimatieruimte en confectieatelier, waardoor er een snelle afhandeling plaats kan vinden.

NTFU-verenigingen ontvangen 8% korting op Bio-Racer teamkleding. Alle verenigingen ontvangen bij aanvang van het NTFU-seizoen een kortingscoupon met de actievoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met Bio-Racer.

Waar heel Nederland wint. Nederlandse Loterij heeft een heldere ambitie: Nederland gelukkig en gezond maken. Op dit moment bieden we zeven populaire kansspelen aan. We zorgen ervoor dat veel deelnemers mooie geldprijzen winnen en de opbrengst dragen we af aan de Nederlandse samenleving. Vanuit één gedachte: we willen sport en beweging bereikbaar maken voor iedereen. "Voor ons is dit geld van groot belang", aldus Arjan de Vries, directeur NTFU. "De structurele subsidie maakt een betaalbaar lidmaatschap mogelijk. Daar profiteren we allemaal van."

Team LottoNL-Jumbo is een Nederlandse ProTour wielerploeg die actief is in wedstrijden van de UCI World Tour. Team LottoNL-Jumbo is ambassadeur van de NTFU. 

NTFU en Team LottoNL-Jumbo trekken gezamenlijk op en maken gebruik van elkaars kennis, expertise, netwerk en communicatiekanalen. Algemeen Directeur Richard Plugge: "Wij zoeken voortdurend naar partnerships die ons op een relevante manier kunnen versterken en extra contactmomenten met onze fans bieden. Hoe kan dat beter dan via een samenwerking met de grootste wielersportbond van Nederland. De NTFU heeft ruim 70.000 aangesloten wielerfans. Een veelvoud hiervan zijn wielerfans die deelnemen aan de ruim 2.500 toertochten die worden georganiseerd door NTFU-verenigingen en -stichtingen.”

Bij de 150 fietsenwinkels van Bike Totaal kun je terecht voor fietsen en accessoires, deskundig advies én de dubbeldikke editie van Fietssport Magazine met een overzicht van alle NTFU-toertochten. “Door de samenwerking kunnen we het aanbod van toertochten nog beter bij de sportieve fietsers krijgen. En met het vakmanschap van Bike Totaal gaat de fietser ook nog met goed materiaal op pad,” aldus NTFU-directeur Arjan de Vries.

Pure Energie is al 5 x op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace. Pure Energie wekt stroom op met windmolens en zonnepanelen in Nederland. Gezond leven, bewegen én energie, daar staan de NTFU en Pure Energie voor. Als je lid bent van NTFU krijg je daarom een mooi aanbod op je energietarief bij Pure Energie. Stap je over? Dan steun je bovendien de wielersport!