Begeleider / Wegkapitein

Het vervolg

Wegkapitein, het vervolg

Ben je wegkapitein en merk je dat iemand zich niet aan de afspraken houdt? Dat beïnvloedt de sfeer binnen de groep. Met de nieuwe cursus 'Wegkapitein: het vervolg' leer je helder en effectief te communiceren met je clubgenoten.

Wat ga je doen?

Aan de hand van een stukje theorie leer je eerst op welke manieren je iemand aan kan spreken en welke types er zijn. Vervolgens speel je met een trainersacteur situaties uit de praktijk na, zodat je kunt oefenen welke aanpak het beste werkt. De cursus duurt één dagdeel.

Voor wie

De cursus 'Wegkapitein, het vervolg' is een zinvolle cursus voor reeds opgeleide Wegkapiteins, maar is zeker ook interessant voor bestuurders en alle andere fietsers die het belangrijk vinden om samen gezellig te fietsen. 

Voorinschrijven

In verband met de maatregelen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, organiseert de NTFU voorlopig geen cursussen. Zodra de maatregelen het weer toelaten, starten we met de cursus Wegkapitein, het vervolg. Wil je alvast meer informatie óf heb je interesse in deze cursus? Neem dan contact op met Geert Lantink via opleidingen@ntfu.nl. Zodra de beperkingen voorbij zijn, ontvang je dan bericht over de cursusdata.