Clubs

Lid worden

Lid worden als vereniging

Leuk dat jullie interesse hebben om met jullie vereniging lid te worden van de NTFU. Lid worden als vereniging biedt voordelen voor jouw vereniging, je leden én je (eventuele) tocht. Ontdek het hier!

Lees meer

Lid worden als evenementenorganisator

Leuk dat jullie interesse hebt om met jullie stichting of andere evenementenorganisatie lid te worden van de NTFU. Lid worden als biedt voordelen voor jouw organisatie én de tocht die je organiseert. Ontdek het hier!

Lees meer

Lid worden als bedrijf

Sportieve medewerkers komen met meer energie op het werk. De productiviteit stijgt en het ziekteverzuim daalt. Willen jullie sportieve medewerkers stimuleren, dan is het interessant om voor medewerkers op racefiets en/of mountainbike een NTFU-lidmaatschap af te sluiten. Dit kan al vanaf €38,50 per persoon per jaar! Ontdek hier de voordelen.

Lees meer

Lid worden als onderhoudsgroep

Het onderhouden van MTB-routes wordt door steeds meer vrijwilligers gedaan. Deze trailcrews zijn onmisbaar om kwalitatief goede, uitdagende en duurzame routes te garanderen. Als jouw onderhoudsgroep een aantal zaken goed geregeld wil hebben, zoals nuttige verzekeringen en professioneel beheer, is het lidmaatschap van de NTFU interessant.

Lees meer