Avond van de Wielervereniging

Ben jij bestuurder of trainer bij een wielervereniging en heb je zin in een leerzame avond? Kom dan naar de Avond van de Wielervereniging. Je spreekt verenigingen en trainers over hoe zij zaken aanpakken én krijgt tips van professionals. Deelname is gratis!

Meerdere workshops op één avond

Op deze avond kun je verschillende workshops volgen. Zo kun je op één avond meer te weten komen over vrijwilligersbeleid, ledenwerving en krijg je tips over het promoten van jouw toertocht. Let op: niet iedere workshop wordt op iedere avond gegeven, kijk dus goed welke keuze je hebt op welke locatie. Tip: kom je met meerdere bestuursleden? Dan kun je ervoor kiezen om op te splitsen en zo samen alle workshops bij te wonen. Ideaal om in één avond veel kennis op te doen voor jouw vereniging.

Data en locaties

De avond duurt van 19:00 - 21:45 uur. Op iedere avond bieden we lange en korte workshops aan. Bij de korte workshops kun je 2 workshops op één avond volgen, de lange duren de hele avond. De Avond van de Wielervereniging wordt op de volgende locaties gehouden:

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor één van de avonden? Mail dan naar Michelle Vaessen via mvaessen@ntfu.nl. Geef daarin aan naar welke locatie je komt, wat je lidnummer is, welke workshops je wilt volgen en of er meer bestuursleden of trainers van jullie vereniging meekomen (ook van hen graag lidnummer en e-mailadres meesturen). Zij zorgt dan dat er een plekje voor jullie gereserveerd is.