Clubs

Bestuurlijke opleidingen

4 inzichten voor sportbestuurders

Je herkent het vast wel: met het bestuur heb je een idee wat je wilt opzetten binnen je vereniging (een vrouwengroep, een ledenweekend, een jeugdafdeling), maar hoe zorg je er nu voor dat de leden van je vereniging daar ook achter staan én zich gaan inzetten voor dit idee? Tijdens deze workshop leer je hoe je aan de hand van 4 inzichten een ambitie werkelijkheid laat worden.

Lees meer

Besturen met een Visie

Fantaseer je ook wel eens over de toekomst van jullie vereniging? Over de plannen die je hebt en de manier waarop je die plannen wilt realiseren? Of leef je vooral bij de dag en weet je eigenlijk niet zo goed wat de komende maanden of jaren op jullie pad komt? Volg Besturen met een Visie en weet na drie avonden waar jullie als club naartoe willen groeien.

Lees meer

Cursus Ledenwerving

Je herkent ’t vast wel: je vereniging wil nieuwe leden werven en daarvoor organiseer je in je enthousiasme allerlei originele PR-acties. Maar heb je goed nagedacht wat eigenlijk je doelgroep is? Wat zoekt deze doelgroep in de fietssport en in een fietsvereniging? Kom naar de cursus ledenwerving en ga hier actief mee aan de slag!

Lees meer