Clubs

Bestuurlijke opleidingen

Wil je wat meer weten over een bepaald onderwerp en sparren met verenigingsbestuurders uit je regio? We organiseren regelmatig cursussen en workshops over het besturen van je vereniging, je bent van harte welkom!

Lees meer

Aansprakelijkheidsverzekering

Je kunt via ons een voordelige bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze verzekering is niet verplicht, maar voor bestuurders is het een prettig idee dat ze op deze manier niet met hun privévermogen aansprakelijk zijn. We raden het dan ook aan deze verzekering af te sluiten.

Lees meer

Gegevens club

Op deze pagina kun je leden opgeven en opzeggen, je adminstratie bijhouden en de gegevens van je vereniging wijzigen.

Lees meer

Alle thema's

Als bestuur krijg je met allerlei thema's te maken. Het gaat van de toekomst van je vereniging tot ledenwerving en van het vinden van genoeg vrijwilligers tot het aanleggen van een mountainbikeroute.  Al deze verschillende taken zijn niet altijd eenvoudig. Wij helpen je graag met de informatie die je hier vindt, maar je kunt ook altijd even bellen of mailen!

Lees meer

Instructeursopleidingen

Een groep begeleiden als Wegkapitein, leren hoe je een groep in het bos begeleid of een Wielertrainer worden zodat je trainingen kunt geven: op de Wieleracademie is het allemaal mogelijk!

Lees meer

Tarieven

Hier vind je de tarieven die we rekenen als je lid bent als vereniging of stichting. Wil je adverteren in Fietssport Magazine of op één van onze websites? Ook deze tarieven vind je op deze pagina.

Lees meer

Lid worden

Wil je lid worden als vereniging, stichting of bedrijf? Ontdek hier de mogelijkheden en de voordelen die ons lidmaatschap biedt!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij de NTFU? Meld je dan voor één van onze nieuwsbrieven!

Lees meer

Kalenderwidget

Wil jij de tochten die binnenkort gereden worden op jouw website hebben staan? Maak dan gebruik van onze kalenderwidget! Vul je postcode in en de straal waarbinnen je de tochten wilt weergeven en we genereren een speciale widget voor jouw website.

Lees meer