Belangenbehartiging

De pers

Voor de pers

Leuk dat je op zoek bent naar informatie over de wielersport en/of de NTFU. Heb je meer informatie nodig dan je op onze website kunt vinden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@ntfu.nl of 0318 - 58 1300, vraag naar Erik Tolboom of Ellen Dobbelaar. We staan je graag te woord!

Aanmelden voor de perslijst

Huisstijl NTFU

Het NTFU-logo is één van onze meest herkenbare uitingen. We gebruiken het om als wielersport samen met onze verenigingen en leden naar buiten te treden. Meest opvallende zijn de rode locatie-indicator en de blauwe stip in het logo. Van start tot finish; de NTFU is er voor alle clubs en wielersporters. De NTFU zet zich in voor de totale wielersport, zodat elke wielersporter met plezier en op een veilige manier van A naar B kan fietsen, op de weg, op de tracks en alles daar tussenin. De blauwe stip zorgt er bovendien voor dat Fietssport en NTFU bij elkaar horen.

NTFU en Fietssport: één hecht team

In 2016 introduceerden we Fietssport.nl en kreeg Fietssport Magazine een make-over. Het logo van de NTFU is daar in 2019 op aangepast. Dankzij het vernieuwde logo zijn NTFU en Fietssport duidelijk te herkennen en vormen ze één sterk team. Handig, want zo herken je ons in één oogopslag.

Aan de slag met het NTFU-logo

Het logo van de NTFU mag je gebruiken, mits je de richtlijnen van de huisstijl van NTFU aanhoudt. Twijfel je of wil je graag even contact? Mail dan naar info@ntfu.nl.