NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Verenigingsnieuwsbrief » Sterrensysteem wijzigt   |  Inloggen

Checklist voor tochten
 
Checklist voor tochten
Het sterrensysteem verandert in 2017 naar een beoordelingssysteem met modernere eisen. Aan de hand van een checklist  kun je controleren of jouw tocht aan de eisen voldoet. Extra handig: je ziet direct of je aan alle details van het organiseren van een tocht hebt gedacht.
 
Vul de checklist in en kijk of je aan de kwaliteitseisen van de NTFU voldoet. Alleen tochten met deze kwaliteit kunnen worden opgenomen in de NTFU kalender.
Als alle punten met ‘ja’ zijn ingevuld, ontvang je het beeldmerk van de NTFU Erkende Toertocht dat je kunt plaatsen op je website of kunt gebruiken in advertenties, op Facebook, op posters etc.
Het is mogelijk dat een NTFU-adviseur als mystery biker jullie tocht bezoekt om te checken of jouw aan de eisen voldoet.
 


Keurmerk Extra Goed Geregeld
Worden deelnemers bij jou extra in de watten gelegd en heb je alles perfect voor elkaar? Dan kun je de stempel ‘Extra Goed Geregeld’ krijgen. Je kunt aan de hand van het tweede deel van de zelf-check controleren of jouw tocht aan de eisen van dit keurmerk voldoet. Kom je hiervoor in aanmerking? Dan zorgen we ervoor dat een adviseur jullie tocht bezoekt. Krijg je een voldoende van de adviseur dan ontvang je de stempel ‘Extra Goed Geregeld’. Deze stempel wordt ook getoond op Fietssport.nl.
 

Reviews
Deelnemers kunnen sinds kort op Fietssport.nl hun ervaring over jouw tocht delen. Zij geven je tocht een cijfer (één tot en met vijf sterren) met eventueel een review. Jouw tocht krijgt dus een officiële beoordeling vanuit de NTFU én een beoordeling vanuit de praktijk, zoals deelnemers de tocht ervaren hebben. We zien steeds meer dat fietsers van elkaar willen horen wat zij van een tocht vonden. Dit bepaalt mede de keuze waar ze volgend jaar gaan fietsen. De tochten die tot nu toe beoordeeld zijn door deelnemers hebben allemaal een prima score behaald. Kijk maar eens op www.fietssport.nl bij tochten die geweest zijn.
 
Meer informatie
Meer informatie over het keurmerk vind je op https://www.ntfu.nl/NTFUIntranet/Tochten/Kwaliteitbeoordeling.aspx
 
Voor vragen kun je terecht bij Linda Beliën via lbelien@ntfu.nl of 0318-581300.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer