NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Over NTFU » Partners » Branchenieuws   |  Inloggen

Branchenieuws
 

Sensa Superlite Disc: Fiets van het Jaar

dinsdag 4 april 2017
Sensa Superlite Disc: Fiets van het Jaar Op maandag 3 april is door RAI Vereniging de winnaar van de verkiezing Fiets van het Jaar 2017 bekendgemaakt. De Sensa Superlite Disc is Fiets van het Jaar 2017 geworden. De verkiezing Fiets van het Jaar wordt georganiseerd door RAI Vereniging. Dit jaar is de Sensa Superlite Disc de 30ste winnaar van deze verkiezing.

Lees meer >>

KiKa en Safe-ID gaan samenwerking aan

maandag 3 april 2017
KiKa en Safe-ID gaan samenwerking aan Vanaf 3 april 2017 is Safe-ID partner van KiKa. Op vele manieren zal er een groot gedeelte (oplopend tot wel 40%) van de omzet van Safe-ID terugvloeien naar KiKa. Daarnaast zullen beide partijen ook nieuwe proposities uitrollen.

Lees meer >>

Trek Super Commuter+ 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing

maandag 3 april 2017
Trek Super Commuter+ 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing De Trek Super Commuter+ 8S is uitgeroepen tot Speed E-bike van het Jaar 2017. Een deskundige en onafhankelijke jury roemde de van grond-af-aan als ontwikkelde speed e-bike op diverse punten.

Lees meer >>

KOGA wint twee Red Dot Design awards

maandag 3 april 2017
KOGA wint twee Red Dot Design awards Zowel de KOGA E-Xite N8 als de KOGA F3 6.0 zijn bekroond met een Red Dot Design award 2017. Beide fietsen zijn winnaar geworden in de categorie “Product Design”. De Red Dot is een internationaal gewild keurmerk en bestaat al sinds 1954. De prijsuitreiking vindt plaats op 3 juli 2017 als onderdeel van het traditionele Red Dot gala in Essen, Duitsland. De KOGA F3 6.0 en E-Xite N8 krijgen vervolgens een plaats in de speciale tentoonstelling van het Reddot Design museum.

Lees meer >>

Trek Project One presenteert nieuw kleurontwerp voor de fiets van John Degenkolb

donderdag 30 maart 2017
Trek Project One presenteert nieuw kleurontwerp voor de fiets van John Degenkolb Kleurenschema ‘Caféracer’ is een eerbetoon aan Dege en is via Project One verkrijgbaar op de Domane Disc met Pro Endurance-geometrie.

Lees meer >>

Ekoï bekent KLEUR!

vrijdag 24 maart 2017
Ekoï bekent KLEUR! Het lijkt alweer lang geleden dat de kleuren zwart, rood en wit de dienst uitmaakten als dominante kleur in het wereldwijde wielerpeloton! Met de nieuwe collectie COMPETITION, de 10e met die naam, presenteert EKOI niet minder dan 15 kleuren ; allemaal even fris, intens en zonnig.
 

Lees meer >>

Maxim Energy bar - Raw Cashew - “GLUTENVRIJ”

donderdag 23 maart 2017
Maxim Energy bar - Raw Cashew  - “GLUTENVRIJ” MAXIM, leverancier van professionele sportvoeding, introduceert een nieuwe glutenvrije energiereep

Lees meer >>

Sanas: een nieuw hoogwaardig merk sportvoeding op de Nederlandse markt

woensdag 15 maart 2017
Sanas: een nieuw hoogwaardig merk sportvoeding op de Nederlandse markt Een nieuwe aanwinst voor de Nederlandse sportvoedingsmarkt: Sanas. Dit merk biedt de duursporter een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige sportvoeding. Feit dat de renners en clubartsen van WorldPro Cycling Team  Lotto Soudal dit assortiment mede hebben ontwikkeld, zegt voldoende: het betreft hier eerste klas kwaliteitsproducten, die echt iets toevoegen aan het huidige aanbod sportvoeding en supplementen.

Lees meer >>
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer