NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

“Deerns op de Fietse” damesfietstocht op 30 augustus

donderdag 21 augustus 2014
“Deerns op de Fietse” damesfietstocht op 30 augustus Op zaterdag 30 augustus kunnen dames tijdens de 3e “Deerns op de Fietse” damesfietstocht in de Gelderse Achterhoek door het decor van filmroman “Ventoux” fietsen.

Lees meer >>

Trail update: Back to work

maandag 18 augustus 2014
Trail update: Back to work De vakanties zijn bijna voorbij en dat betekent dat er binnenkort weer volop aan de slag wordt gegaan met de aanleg en verbetering van routes. Waar gaat het los de komende tijd en kun je nog een steentje bijdragen als vrijwilliger? Een korte update:

Lees meer >>

Bike MOTION Benelux veilt VIP-weekend Tour de France

maandag 18 augustus 2014
Bike MOTION Benelux veilt VIP-weekend Tour de France Bezoekers van Bike MOTION Benelux 2014 maken kans op een VIP-weekend Parijs mét exclusieve zitplaatsen bij de finish van de Tour de France 2015. Deze prijs wordt geveild tijdens de beurs. De opbrengst van deze veiling gaat naar Duchenne Heroes.

Lees meer >>

MTB-clinics tijdens Omloop van Gorssel

donderdag 7 augustus 2014
MTB-clinics tijdens Omloop van Gorssel WTC Gorssel organiseert op 17 augustus de 30e Omloop van Gorssel. Een NTFU Klassieker met weg- en MTB-tochten. Tijdens de Omloop worden MTB-clinics georganiseerd voor jeugd en dames.

Lees meer >>

Tijd voor een nieuwe helm?

dinsdag 5 augustus 2014
Tijd voor een nieuwe helm? Gelukkig zien we steeds meer fietsers met helm. Heel verstandig! Een helm vangt de ergste klap op bij een valpartij waardoor ernstig letsel voorkomen kan worden. Wist je ook dat er een houdbaarheidsdatum op je valhelm zit?

Lees meer >>

Verzeker je fiets nu tot €10.000,-

maandag 4 augustus 2014
Verzeker je fiets nu tot €10.000,- NTFU-leden zijn standaard verzekerd tegen fietsschade tot  € 1.000,-. Deze verzekering is trapsgewijs uit te breiden; dit jaar zelfs tot € 10.000,-.

Lees meer >>

Fietssport Magazine komt eraan!

maandag 4 augustus 2014
Fietssport Magazine komt eraan! Het zomernummer van Fietssport Magazine staat in het teken van jeugd. In deze special lees je over de nieuwe pumptrack bij mtb-vereniging Bar End en nemen we het mountainbikemerk Xtrail onder de loep.

Lees meer >>

Vandalisme op MTB-route Lelystad

vrijdag 1 augustus 2014
Vandalisme op MTB-route Lelystad Na het 'staaldraadincident' op de Lemelerberg zijn de mountainbikers in Lelystad aan de beurt. Op de vaste route worden hindernissen gesaboteerd en vernield. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties.

Lees meer >>

Mountainbiker gewond door staaldraad op mtb-route

maandag 28 juli 2014
Mountainbiker gewond door staaldraad op mtb-route Afgelopen week vonden twee incidenten plaats door gespannen draad op mountainbikeroute Lemelerberg. In het tweede geval leidde het tot een ongeval. De NTFU veroordeelt de incidenten scherp.

Lees meer >>

Fiets Vriendelijk in een mooi shirt!

vrijdag 25 juli 2014
Fiets Vriendelijk in een mooi shirt! Naast de groene ventieldopjes van de stichting Ik Fiets Vriendelijk kun je vanaf nu een nog duidelijker statement maken met het Ik Fiets Vriendelijk wielershirt.

Lees meer >>

NTFU ontvangt ruim 286.000 euro van De Lotto

vrijdag 25 juli 2014
NTFU ontvangt ruim 286.000 euro van De Lotto Niet alleen topwielrenners en schaatsers worden gesteund door De Lotto, zoals onlangs in het nieuws verscheen. Lotto steunt de gehele georganiseerde sport door een jaarlijkse bijdrage, dus ook de NTFU.

Lees meer >>

Fietsen door het Noordhollands Duinreservaat

dinsdag 22 juli 2014
Fietsen door het Noordhollands Duinreservaat Le Champion organiseert op zaterdag 2 augustus de Duinentocht met routes over 30, 50 en 100 km die voor het overgrote deel door het Noordhollands Duinreservaat voeren.

Lees meer >>

Toertocht rondom profkoers Arnhem-Veenendaal

donderdag 17 juli 2014
Toertocht rondom profkoers Arnhem-Veenendaal Op vrijdag 22 augustus vindt profkoers Arnhem – Veenendaal plaats. Voorafgaand kunnen 500 toertocht-deelnemers op de Zeypenberg strijden om de titel NK Klimtijdrit.

Lees meer >>

Fietsers als ambassadeur tegen afval

donderdag 17 juli 2014
Fietsers als ambassadeur tegen afval Op 22 juli start tijdens de Drentse Fiets4Daagse de campagne 'Mijn Drenthe Schoon'. De Fiets4Daagse is een schoon evenement waarbij de fietsers nauwelijks zwerfafval veroorzaken.

Lees meer >>

Fietsvrouweninvasie op Papendal

dinsdag 1 juli 2014
Fietsvrouweninvasie op Papendal

Het Fietsvrouwenweekend dat plaatsvond op 28 en 29 juni was een daverend succes. Er werd fanatief gefietst en de vrouwenpelotons in Fietsvrouwen-outfit trokken de aandacht van veel voorbijgangers.Lees meer >>

HomeRiders halen bijna één miljoen euro op

donderdag 26 juni 2014
HomeRiders halen bijna één miljoen euro op In het weekend van 28/29 juni fietsten 71 teams in 24 uur van Groningen naar Maastricht. Met deze geweldige inspanning zamelen de 1.000 renners € 962.043,- in voor het Kinderfonds. 

Lees meer >>

Special Ik Hou Van Holland in Fietssport Magazine

woensdag 4 juni 2014
Special Ik Hou Van Holland in Fietssport Magazine De juni-editie van ons magazine staat in het teken van Hollandse zaken! De redactie gaat o.a. op bezoek bij Nederlandse frame- en wielenbouwers en op de koffie bij bijzondere drie fietsenwinkels.

Lees meer >>

Veiligheid boven alles bij 27ste Tecklenburg Rundfahrt

donderdag 22 mei 2014
Veiligheid boven alles bij 27ste Tecklenburg Rundfahrt De maatschappelijke discussie, waarbij een negatief beeld over wielrenners wordt geschetst, heeft Toerclub CC'75 doen besluiten om extra aandacht te schenken aan veiligheid en sociaal gedrag tijdens de Tecklenburg Rundfahrt.

Lees meer >>

Enjoy the Sports: buitensportevenement

vrijdag 16 mei 2014
Enjoy the Sports: buitensportevenement Op 21 juni 2014 vindt de eerste editie van Enjoy the Sports plaats. Op dit nieuwe buitensportevenement zal de NTFU zorgen voor een buitengewoon fietsprogramma.

Lees meer >>

Fiets-Fit Next: we trekken de lijn door!

donderdag 15 mei 2014
Fiets-Fit Next: we trekken de lijn door! Dit jaar starten we met een pilot voor het vervolg op Fiets-Fit. Ben jij nog niet uitgeleerd? Schrijf je in voor Fiets-Fit Next. Deze pilot is gericht op MTB-ers met enige ervaring.

Lees meer >>

NTFU pijlen en waarschuwingsborden

donderdag 15 mei 2014
NTFU pijlen en waarschuwingsborden De NTFU heeft structureel pijlborden en waarschuwingsborden tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop voor bij ons aangesloten verenigingen en stichtingen.

Lees meer >>

Kans op teambarbecue bij Westfriese Omringdijk

maandag 5 mei 2014
Kans op teambarbecue bij Westfriese Omringdijk Op 13 juli wordt de Ronde van de Westfriese Omringdijk verreden. Verenigingen die starten vanuit de nieuwe locatie in Enkhuizen maken kans op een gratis barbecue.

Lees meer >>

Organisatoren Zuid Limburg slaan handen ineen

woensdag 30 april 2014
Organisatoren Zuid Limburg slaan handen ineen 11 grote toertochtorganisaties hebben een samenwerkingsverband gepresenteerd onder de naam VELO-T. In samenwerking met o.a. de NTFU is een kwaliteitslabel opgesteld.

Lees meer >>

Jarige landmacht knapt Parcours ETP Zutphen op

donderdag 24 april 2014
Jarige landmacht knapt Parcours ETP Zutphen op De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar 200 jaar. Ter ere hiervan trekt de Landmacht het land in en voeren ze allerlei werkzaamheden voor de samenleving uit. Eén van die projecten is het aanpassen van het veldcross/MTB parcours van ETP Zutphen. 

Lees meer >>

NTFU start opleiding Wegkapitein

vrijdag 18 april 2014
NTFU start opleiding Wegkapitein Op zaterdag 5 april jl. verzorgde NTFU-docent Paul van Dam bij NTFU-vereniging Tempo te Soest de pilot-opleiding Wegkapitein. De ervaringen waren zeer positief. De opleiding zal dan ook snel landelijk worden uitgerold.
 

Lees meer >>
First 3456789101112
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer