NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

NTFU stoomt door naar 60.000 leden

maandag 13 oktober 2014
NTFU stoomt door naar 60.000 leden We bereikten aan het eind van deze zomer de grens van 60.000 leden. Merel Balfoort (28) schreef zich in bij VWV Langszij uit Nijmegen en werd in het zonnetje gezet. Maar ook jij maakt kans op mooie prijzen!

Lees meer >>

Special Fietstechniek in Fietssport Magazine!

dinsdag 7 oktober 2014
Special Fietstechniek in Fietssport Magazine! Deze editie staat in het teken van fietstechniek. Bart Brentjens vertelt over de mountainbike uit zijn Olympische jaar en het exemplaar waarmee hij nu rondrijdt. Verder aandacht voor trainingszones, de techniek van het klimmen én dalen.

Lees meer >>

Grote Natuur Enquête van Natuurmonumenten

maandag 29 september 2014
Grote Natuur Enquête van Natuurmonumenten Natuurmonumenten is benieuwd naar jouw mening en heeft daarom een enquête opgesteld over het spanningsveld tussen natuurbeleving en natuurbescherming.

Lees meer >>

De Echte Wielrenner laat van zich horen

donderdag 18 september 2014
De Echte Wielrenner laat van zich horen Door rood rijden, afval laten slingeren, agressief inhalen en op kop te hard rijden; gedrag waar het grootste deel van wielrennend Nederland zich aan stoort bij andere wielrenners. Jij vast ook en daar kun jij nu wat aan doen!

Lees meer >>

Uomo di Gavia, Classico Johan van der Velde

maandag 15 september 2014
Uomo di Gavia, Classico Johan van der Velde Wat is er mooier dan, zij aan zij, met voormalige profwielrenners mee te doen aan de tocht vernoemd naar wielerheld Johan van der Velde? Op zaterdag 4 oktober a.s.

Lees meer >>

Bike MOTION Benelux Pelotonactie

maandag 15 september 2014
Bike MOTION Benelux Pelotonactie Net als fietsen is een bezoekje aan Bike MOTION Benelux het leukst als je het samen doet. Daarom kunnen we je dit jaar een pelotonactie aanbieden: bestel 15 kaarten voor de beurs en betaal er maar 10!

Lees meer >>

Veilig mountainbiken met Fiets-Fit

dinsdag 9 september 2014
Veilig mountainbiken met Fiets-Fit Op 20 en 21 september start wielersportbond NTFU met alweer de 15e editie van Fiets-Fit, dé kennismakingscursus voor racefietsen en mountainbiken. De cursus wordt steeds populairder; inmiddels heeft Fiets-Fit al bijna 7.000 beginnende fietsers opgeleid.

Lees meer >>

Nederland telt 815.000 wielersporters

maandag 8 september 2014
Nederland telt 815.000 wielersporters De omvang van de groep Nederlanders die actief is op racefiets, mountainbike of een andere sportieve fiets is sinds 2009 toegenomen. Dit blijkt uit onderzoek van wielersportbond NTFU en beursorganisator Bike MOTION Benelux.

Lees meer >>

520 deelnemers aan NK Toerfietsen

maandag 8 september 2014
520 deelnemers aan NK Toerfietsen Op 30 augustus gingen 520 toerfietsers in Den Dungen de strijd aan om het felbegeerde rood-wit-blauwe tricot te bemachtigen.TC Oploo uit Sint Anthonis mocht zich aan het eind van de dag Nederlands Kampioen noemen.

Lees meer >>

Rondje Stelling vanuit Uithoorn

donderdag 28 augustus 2014
Rondje Stelling vanuit Uithoorn Op zaterdag 30 augustus start het Rondje Stelling met 3 unieke fietsroutes rond Amsterdam.
Dit jaar kan niet worden gestart in Heemskerk. De start van alle afstanden vindt plaats vanuit Uithoorn.

Lees meer >>

De Rabo Westfriesland Wielerklassieker

maandag 25 augustus 2014
De Rabo Westfriesland Wielerklassieker Op zaterdag 13 september ligt de organisatie van het West-Fries Fietsfeest in handen van TC Grootebroek, de West-Friese Toer Club en Alcmaria Victrix. Het doel van de wielerklassieker is om West-Friesland op de kaart te zetten als fantastisch fietsgebied.
 

Lees meer >>

Waypoint GPS ATB Marathon

maandag 25 augustus 2014
Waypoint GPS ATB Marathon Op zaterdag 11 oktober organiseert Tourclub Rijssen in samenwerking met Waypoint Notter BV de 2e GPS ATB Marathon met een afstand van 130 km.

Lees meer >>

“Deerns op de Fietse” damesfietstocht op 30 augustus

donderdag 21 augustus 2014
“Deerns op de Fietse” damesfietstocht op 30 augustus Op zaterdag 30 augustus kunnen dames tijdens de 3e “Deerns op de Fietse” damesfietstocht in de Gelderse Achterhoek door het decor van filmroman “Ventoux” fietsen.

Lees meer >>

Trail update: Back to work

maandag 18 augustus 2014
Trail update: Back to work De vakanties zijn bijna voorbij en dat betekent dat er binnenkort weer volop aan de slag wordt gegaan met de aanleg en verbetering van routes. Waar gaat het los de komende tijd en kun je nog een steentje bijdragen als vrijwilliger? Een korte update:

Lees meer >>

Bike MOTION Benelux veilt VIP-weekend Tour de France

maandag 18 augustus 2014
Bike MOTION Benelux veilt VIP-weekend Tour de France Bezoekers van Bike MOTION Benelux 2014 maken kans op een VIP-weekend Parijs mét exclusieve zitplaatsen bij de finish van de Tour de France 2015. Deze prijs wordt geveild tijdens de beurs. De opbrengst van deze veiling gaat naar Duchenne Heroes.

Lees meer >>

MTB-clinics tijdens Omloop van Gorssel

donderdag 7 augustus 2014
MTB-clinics tijdens Omloop van Gorssel WTC Gorssel organiseert op 17 augustus de 30e Omloop van Gorssel. Een NTFU Klassieker met weg- en MTB-tochten. Tijdens de Omloop worden MTB-clinics georganiseerd voor jeugd en dames.

Lees meer >>

Tijd voor een nieuwe helm?

dinsdag 5 augustus 2014
Tijd voor een nieuwe helm? Gelukkig zien we steeds meer fietsers met helm. Heel verstandig! Een helm vangt de ergste klap op bij een valpartij waardoor ernstig letsel voorkomen kan worden. Wist je ook dat er een houdbaarheidsdatum op je valhelm zit?

Lees meer >>

Verzeker je fiets nu tot €10.000,-

maandag 4 augustus 2014
Verzeker je fiets nu tot €10.000,- NTFU-leden zijn standaard verzekerd tegen fietsschade tot  € 1.000,-. Deze verzekering is trapsgewijs uit te breiden; dit jaar zelfs tot € 10.000,-.

Lees meer >>

Fietssport Magazine komt eraan!

maandag 4 augustus 2014
Fietssport Magazine komt eraan! Het zomernummer van Fietssport Magazine staat in het teken van jeugd. In deze special lees je over de nieuwe pumptrack bij mtb-vereniging Bar End en nemen we het mountainbikemerk Xtrail onder de loep.

Lees meer >>

Vandalisme op MTB-route Lelystad

vrijdag 1 augustus 2014
Vandalisme op MTB-route Lelystad Na het 'staaldraadincident' op de Lemelerberg zijn de mountainbikers in Lelystad aan de beurt. Op de vaste route worden hindernissen gesaboteerd en vernield. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties.

Lees meer >>

Mountainbiker gewond door staaldraad op mtb-route

maandag 28 juli 2014
Mountainbiker gewond door staaldraad op mtb-route Afgelopen week vonden twee incidenten plaats door gespannen draad op mountainbikeroute Lemelerberg. In het tweede geval leidde het tot een ongeval. De NTFU veroordeelt de incidenten scherp.

Lees meer >>

Fiets Vriendelijk in een mooi shirt!

vrijdag 25 juli 2014
Fiets Vriendelijk in een mooi shirt! Naast de groene ventieldopjes van de stichting Ik Fiets Vriendelijk kun je vanaf nu een nog duidelijker statement maken met het Ik Fiets Vriendelijk wielershirt.

Lees meer >>

NTFU ontvangt ruim 286.000 euro van De Lotto

vrijdag 25 juli 2014
NTFU ontvangt ruim 286.000 euro van De Lotto Niet alleen topwielrenners en schaatsers worden gesteund door De Lotto, zoals onlangs in het nieuws verscheen. Lotto steunt de gehele georganiseerde sport door een jaarlijkse bijdrage, dus ook de NTFU.

Lees meer >>

Fietsen door het Noordhollands Duinreservaat

dinsdag 22 juli 2014
Fietsen door het Noordhollands Duinreservaat Le Champion organiseert op zaterdag 2 augustus de Duinentocht met routes over 30, 50 en 100 km die voor het overgrote deel door het Noordhollands Duinreservaat voeren.

Lees meer >>

Toertocht rondom profkoers Arnhem-Veenendaal

donderdag 17 juli 2014
Toertocht rondom profkoers Arnhem-Veenendaal Op vrijdag 22 augustus vindt profkoers Arnhem – Veenendaal plaats. Voorafgaand kunnen 500 toertocht-deelnemers op de Zeypenberg strijden om de titel NK Klimtijdrit.

Lees meer >>
First 3456789101112
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer