NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Gelderland is UCI Bike Region

donderdag 21 september 2017
Gelderland is UCI Bike Region Op 20 september heeft wereldwielerbond UCI aan de provincie Gelderland het UCI Bike Region Label toegekend. Het label wordt uitgereikt aan regio’s en steden die fietsen in hun regio stimuleren door goede en veilige fietspaden en sportevenementen.

Lees meer >>

Holland Classic 2018: interessant voor jouw club!

donderdag 21 september 2017
Holland Classic 2018: interessant voor jouw club! Op 5 en 6 mei 2018 organiseren we weer de Holland Classic. Dit biedt mooie kansen voor jouw club om te testen, leren en profiteren. Lees snel verder!

Lees meer >>

De nieuwe beweegnorm: een kans voor jouw club!

dinsdag 19 september 2017
De nieuwe beweegnorm: een kans voor jouw club! Afgelopen maand heeft de Gezondheidsraad de nieuwe beweegnorm geïntroduceerd: 2,5 uur per week matig intensief bewegen, bijvoorbeeld fietsen. Slechtst 44% van de Nederlandse bevolking voldoet aan deze eis en dat biedt tal van kansen voor jouw club. Wij geven je 3 tips.

Lees meer >>

Beter mountainbiken in vier trainingen

donderdag 7 september 2017
Beter mountainbiken in vier trainingen Vanaf oktober worden er op bijna 50 locaties Start2Bike trainingen georganiseerd. Wil je ontdekken of mountainbiken iets voor je is? Of maak je deze winter de overstap van racefiets naar mountainbike en kun je een opfriscursus gebruiken? Schrijf je dan snel in.

Lees meer >>

Opgave tochten 2018-2019: de deadline nadert

dinsdag 5 september 2017
Opgave tochten 2018-2019: de deadline nadert

Om jouw tochten gepubliceerd te krijgen in de papieren kalender, moet je ze vóór 20 november aanstaande aanmelden. Wacht dus niet te lang en ga meteen aan de slag!Lees meer >>

(Bijna) ongeluk? Laat het niet uit de hand lopen!

vrijdag 4 augustus 2017
(Bijna) ongeluk? Laat het niet uit de hand lopen! Wat de aanleiding ook is, een (bijna) ongeluk mag nooit uitmonden in fysiek geweld! In eerste instantie schrik je en ben je boos, maar daarna moet een knop om om erger te voorkomen. Lees verder hoe je dat doet.

Lees meer >>

Tankink reikt helm uit

donderdag 27 juli 2017
Tankink reikt helm uit Tijdens het afgelopen NK in Nederland reikte Bram Tankink een (cheque voor) een Lazer-helm uit aan de winnaar van onze Facebook-actie Rieks van Lubek.
Wist je dat 1,2 % van de Nederlandse wielersporters geen helm draagt tijdens het fietsen? Dat zijn er ongeveer 10.000! Gebruik je kop, helm op!

Lees meer >>

Administratie NTFU verbeterd

dinsdag 18 juli 2017
Administratie NTFU verbeterd Het administratiesyteem van de NTFU heeft een update gehad en is op een aantal punten voor clubs verbeterd. Zo kun je binnenkort de facturen direct naar het mailadres van de penningmeester laten sturen en berichten over de ledenadministratie naar de ledenadministrateur. Ook het opgeven van nieuwe leden is eenvoudiger geworden.

Lees meer >>

Albert Heijn sportactie: doe je mee?

donderdag 13 juli 2017
Albert Heijn sportactie: doe je mee? Kan jouw club wel een aantal nieuwe leden gebruiken? Of wil je een nieuwe doelgroep aan je vereniging binden? Albert Heijn, NOC*NSF en diverse sportbonden (waaronder de NTFU) hebben een samenwerking opgezet om Nederland meer te laten bewegen. Doe jij ook mee?

Lees meer >>

Blog: De juiste toon

donderdag 13 juli 2017
Blog: De juiste toon Collega Erik Tolboom is fanatiek fietser, een echte liefhebber van de sport en heeft last van het imago dat aan onze sport kleeft. In een blog deelt hij zijn ervaringen over het aanspreken van anderen.

Lees meer >>

Inloggen dinsdag en woensdag niet mogelijk op NTFU.nl

donderdag 13 juli 2017
Inloggen dinsdag en woensdag niet mogelijk op NTFU.nl Op dinsdag 18 juli en woensdag 19 juli wordt onze administratie overgezet naar een nieuw systeem. Op deze dagen is het daarom niet mogelijk om in te loggen op onze website of een lidmaatschap af te sluiten. Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer >>

Eerste trailawards uitgereikt

maandag 3 juli 2017
Eerste trailawards uitgereikt In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBroutes.nl en Cube werden dit jaar de eerste DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt. Er werden in 6 categorieën prijzen uitgereikt.

Lees meer >>

Gebruik je kop, helm op!

dinsdag 13 juni 2017
Gebruik je kop, helm op! Bram Tankink van Team Lotto NL-Jumbo was tijdens zijn valpartij in de Giro erg blij met zijn Lazer-helm. Ken jij iemand die een nieuwe helm kan gebruiken? Gun hem of haar een helm en haal hem samen als VIP op bij Bram Tankink tijdens het NK Wielrennen!

Lees meer >>

Kwaliteitskeurmerk zeer gewild

donderdag 8 juni 2017
Kwaliteitskeurmerk zeer gewild NTFU-clubs staan voor kwaliteit. Dat blijkt uit de vele aanvragen voor het keurmerk voor tochten en het aantal toekenningen ervan; we hebben afgelopen periode alweer 11 keer het keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt!

Lees meer >>

4 tips voor een goede fietsenstalling

woensdag 31 mei 2017
4 tips voor een goede fietsenstalling Organiseer je binnenkort een tocht? Sinds dit jaar zijn alle fietsen in jouw fietsenstalling verzekerd voor diefstal, een mooie service voor je deelnemers! Lees hier hoe je een fietsenstalling kunt faciliteren en aan welke voorwaarden deze moet voldoen.

Lees meer >>

Open Avond Wieleracademie

maandag 22 mei 2017
Open Avond Wieleracademie Wie zou binnen jouw club een goede trainer zijn? Of ben je dat misschien zelf? In juni organiseren we in Oss, Assen, Raalte, Dordrecht, Spaarnwoude en Den Helder een Open Avond om meer te vertellen over wat een trainersopleiding inhoudt. Je bent van harte welkom!

Lees meer >>

Al 20 Extra Goed Geregelde tochten

maandag 22 mei 2017
Al 20 Extra Goed Geregelde tochten De Kwaliteitsadviseurs van de NTFU zitten letterlijk en figuurlijk niet stil. Afgelopen weekend werd al het 20e keurmerk Extra Goed Geregeld uitgereikt, dit keer aan Ollands Mooiste.We feliciteren de organisatie natuurlijk van harte met dit geweldige resultaat.

Lees meer >>

Veiligheid: de feiten

vrijdag 19 mei 2017
Veiligheid: de feiten Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.

Lees meer >>

Holland Classic zit erop

maandag 8 mei 2017
Holland Classic zit erop Op 6 en 7 mei genoten ongeveer 1000 fietsliefhebbers van het Holland Classic Wielerevent. Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Reserveer dan 5 en 6 mei 2018 in je agenda!

Lees meer >>

Stem op je favoriete mountainbike trail

dinsdag 25 april 2017
Stem op je favoriete mountainbike trail In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Cube Bikes worden in juni 2017 de DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt.

Lees meer >>

Jan van de Ven ontvangt lintje

maandag 24 april 2017
Jan van de Ven ontvangt lintje Zo trots als een pauw, dat zijn wij op onze vrijwilliger Jan van de Ven, die op 26 april een lintje ontving voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor zijn club en vooral de NTFU.

Lees meer >>

Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste

donderdag 13 april 2017
Nieuwe mountainbiketocht: Ollands Ruigste Op zondag 23 april 2017 organiseert WTC Gerry van Gerwen de eerste editie van ‘Ollands Ruigste’. 

Lees meer >>

Mergelheuvelland 2-daagse

donderdag 13 april 2017
Mergelheuvelland 2-daagse Fiets op zaterdag 16 en zondag 17 september mee met de Mh2D door Zuid-Limburg, de Belgische Voerstreek en het land van Herve.

Lees meer >>

2 april: Kaderdag voor instructeurs

donderdag 23 maart 2017
2 april: Kaderdag voor instructeurs Ben je instructeur en wil je je kennis verbreden en/of verdiepen? Kom dan op zondag 2 april naar de Kaderdag! We bieden zeer diverse workshops en clinics aan waardoor jij een nog betere trainer/instructeur wordt.

Lees meer >>

Manifest Buitensport aangeboden

dinsdag 14 maart 2017
Manifest Buitensport aangeboden Er moet meer regie komen van de overheid op de combinatie buitensport en natuur. Daarom is het Manifest 'Naar buitensport en natuur voor iedereen' aangeboden aan de politiek.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer