NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Jouw tocht promoten bij 30.000 fietsers?

vrijdag 2 februari 2018
Jaarlijks worden er meer dan 2.500 toertochten georganiseerd. De meest organisatoren hebben hun zaakjes prima voor elkaar: goed uitgepijlde route, prima verzorging en soms zelfs een bewaakte fietsenstalling. Maar hoe werf je genoeg deelnemers?
 
NTFU en Bike MOTION helpen je daar een handje bij. Van 2-4 maart kun jij jouw toertocht promoten bij de 30.000 bezoekers aan de beurs. De grootste fietsbeurs heeft dit jaar een speciaal toertochtenplein ingericht waar organisatoren laten zien waarom hun tocht de moeite waard is.
 
Win een gratis plek
Als organisator kun jij een gratis plek op dit toertochtenplein t.w.v. € 495,- winnen. Je krijgt dan een kant-en-klare stand van 2 bij 2 meter met achterwand om 3 dagen lang deelnemers te werven voor jouw tocht. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

Stuur een mail met jouw motivatie naar Harry Brands via hbrands@ntfu.nl en zorg voor een compleet ingevulde toertochtpagina op onze kalender. Vul op het NTFU-intranet een beschrijving van de tocht en de route in én plaats foto’s om de sfeer van je evenement weer te geven. Klik hier voor een voorbeeld.
 
Deelnemen aan de actie kan tot 9 februari. De winnaar wordt door loting* bepaald en wordt op maandag 12 februari persoonlijk benaderd.
 
Niet gewonnen?
Ben je niet geselecteerd als winnaar maar wil je toch graag je tocht promoten? Geen probleem! Omdat we ál onze organisatoren graag ondersteunen, krijg je via de NTFU € 100,- korting. Je staat daardoor al voor € 395,- (excl. BTW) drie dagen op de Bike MOTION.

Bekijk dit formulier voor meer informatie of neem contact op met Harry Brands via hbrands@ntfu.nl.

 *Organisatoren die zich al hebben aangemeld voor het toertochtenplein en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan de actie en betaalde bedrag terugkrijgen. 


Tags: toertocht | Actie | vereniging | bike motion

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer