NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Wielertrainer worden. Is dat niet iets voor jou?

donderdag 19 oktober 2017
Ben jij een fanatiek fietser en zou je meer met je sport willen doen? Ben jij altijd degene die startende fietsers op sleeptouw neemt en lijkt het je leuk om trainingen te verzorgen? Kom dan naar één van de Open Avonden van de Wieleracademie.

Wieleracademie
De Wieleracademie is een samenwerkingsverband van NTFU en KNWU waar je opleidingen kunt volgen om wielertrainer te worden in verschillende disciplines. Denk aan mountainbiken, wielrennen en BMX. Er zijn korte, praktijkgerichte, cursussen waarmee je een groep fietsers kunt begeleiden tijdens een tocht of trainingsrit. En er zijn uitgebreide opleidingen waar je leert hoe je de technische vaardigheden en prestaties van fietsers binnen jouw club kunt verbeteren én hoe je jouw kennis goed overbrengt.

De Wieleracademie organiseert de Open Avonden in November op 6 locaties door heel Nederland. Je maakt kennis met docenten, de inhoud van de opleiding, je gaat aan de slag in de praktijk en er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Inhoud van de Open Avond
Tijdens het eerste deel van de avond legt de docent uit hoe opleidingen eruit zien. Daarna is het tijd om met de fiets aan de slag te gaan, vergeet hem dus niet mee te nemen! Tijdens deze training krijg je een voorbeeld van een veilige, goed verzorgde training en wellicht al een aantal tips waar je aan kunt werken voordat je aan een opleiding begint.

Data en locaties
Waar: Wanneer: Tijdstip:
Kampen 17 november 19:00 – 22:00 uur
Panningen 20 november 19:00 – 22:00 uur
Zoetermeer 24 november 19:00 – 22:00 uur
Marum 24 november 19:00 – 22:00 uur
Tilburg 27 november 19:00 – 22:00 uur
Amersfoort 29 november 19:00 – 22:00 uur

Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar wieleracademie.nl


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer