NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Scan & Go bij steeds meer tochten

donderdag 9 maart 2017
Scan & Go is een systeem dat zowel de organisatie als de deelnemer werk uit handen neemt. Het inschrijven voor een toertocht is een stuk sneller en eenvoudiger wanneer je jouw gegevens via een barcoderegistratie kunt uitwisselen met de organisatie. Daarnaast is de online inschrijving met betaling via iDeal een mooie extra dienst voor deelnemers en organisatoren die niet met contant geld willen werken.

Betaling via iDeal of Paypall
De NTFU ontwikkelde Scan & Go in 2010 en heeft het product in samenspraak met haar verenigingen doorontwikkeld. Zo is het sinds 2014 mogelijk om ook het online inschrijven met Scan & Go te verzorgen inclusief betaling via iDeal. Vanaf 1 april 2017 is Paypal toegevoegd aan de betaalmogelijkheden. Hiermee is het ook voor onze Zuider- en Oosterburen mogelijk om vooraf te betalen.

Scan & Go is inmiddels een vaste waarde geworden voor organisaties en deelnemers. In 2016 werd bij 64% van de georganiseerde toertochten gewerkt met Scan & Go. Dit leidde tot een record aantal digitale inschrijvingen: 111.113 keer werd een inschrijving via de scanners verwerkt.

Online inschrijven
Met name het aantal online (voor)inschrijvingen neemt de laatste jaren een vlucht: steeds meer organisaties bieden de mogelijkheid aan om vooraf online te kunnen inschrijven. De voordelen voor zowel de organisatie als de deelnemer zijn duidelijk: het biedt zekerheid in aanloop naar het evenement en er hoeft op de dag zelf niet meer met geld gewerkt te worden. Prettig om te weten dat de vrijwilliger van je vereniging in het weekend niet met een overvolle kas in huis zit.

Scan & Go = Altijd dezelfde barcode
Wist je dat jouw persoonlijke barcode altijd gelijk blijft? Ook wanneer jij je online inschrijft voor een toertocht kun je jouw ledenpas of digitale Scan & Go-pas in Fietssport gebruiken bij de inschrijftafel.

Wil jij bij je volgende toertocht ook snel van start met Scan & Go?
Word lid van de NTFU, ontvang je Scan & Go barcode én ontvang ook nog eens tot 3 euro korting bij iedere toertocht!

Willen jullie als organisatie gaan werken met Scan & Go? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie.


Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer