NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Voordeel   |  Inloggen

De concrete voordelen van een NTFU lidmaatschap
 

NTFU opleidingen exclusief toegankelijk voor NTFU-leden

Ben je lid (bij een vereniging) en vind je het leuk om fietstechnieken en gedragscodes aan collega racefietsers en/of mountainbikers over te brengen? Deel je passie en word race- of mountainbike-trainer!
 
Zelfstandig of assistent
De NTFU biedt twee verschillende niveaus in opleidingen aan. Het grote verschil tussen beide niveaus is dat je als niveau 2-er assistent-trainer wordt en als niveau 3-er als zelfstandig trainer aan de slag kunt. Sinds 2014 is de Race-2 opleiding nieuw in ons aanbod. Tijdens deze opleiding staan niet alleen didactische en methodische basisvaardigheden racefietsen op het programma. Je leert ook om een groep racefietsers tijdens een tocht veilig te begeleiden. Belangrijke vaardigheden om het fietsen bij een vereniging nog veiliger en prettiger te maken!

Waarom een opleiding volgen
Ben je lid (bij een vereniging) en vind je het leuk om fietstechnieken en gedragscodes aan collega racefietsers en/of mountainbikers over te brengen? Beschik je over trainerservaring binnen de sportwereld?  Dan kun je bij de NTFU opgeleid worden tot (assistent-)trainer. Samen zorgen we voor een veiliger sportklimaat door meer gediplomeerde instructeurs bij de vereniging in te zetten!
 
Lees meer over de verschillende opleidingen die we aanbieden.
 

<< Terug naar voordeel  



 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer