NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » NTFU voor jou » Lid worden   |  Inloggen

Lid worden van de NTFU
 

De voordelen van het NTFU-lidmaatschap

 

Lid worden bij een vereniging

 

Heb je er wel eens aan gedacht om lid te worden van een fietsvereniging bij jou in de buurt? Binnen verenigingen is niet alleen veel deskundigheid aanwezig, je kunt ook altijd samen trainen en fietst de mooiste routes. Bij de NTFU zijn ruim 500 verenigingen aangesloten. Klik hier voor meer informatie en kijk welke verenigingen er bij jou in de buurt zijn.
 

Rechtstreeks lid worden van de NTFU

 

Mocht je gebruik willen maken van onze voordelen, maar (nog) geen behoefte hebben aan de extra voordelen van een verenigingslidmaatschap, dan kun je ook direct lid worden van de NTFU. De hierboven genoemde voordelen maken gewoon deel uit van dit lidmaatschap. Zijn meerdere personen op hetzelfde adres lid van de NTFU? Dan krijgt het 2e lid en alle leden daarna €3,- per jaar korting, we noemen dit gezinslid. De korting wordt automatisch berekend nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld.

Ons lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Lid worden kan op ieder moment in het jaar, maar het lidmaatschap loopt altijd tot 31 december.

 


 
Geen formulier? Klik hier.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer