NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Kalender » Kalender » Toertochten   |  Inloggen

Ruim 2.500 toertochten
 
De NTFU toertochtenkalender is de grootste en meest complete kalender van Nederland met ruim 2.500 toertochten. Van kleine tot zeer grote evenementen voor racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers: voor iedere fietser, beginnend of gevorderd: er zit altijd wel een toertocht tussen die bij je past!

Nieuwe uitdagingen
Je fietst een of meerdere keren per week, alleen of met vrienden, en weet ondertussen al precies waar de boomwortels door het fietspad heen groeien. Een nieuwe route in een andere omgeving, uitgezet door fietsliefhebbers, zou een welkome afwisseling zijn!

2.500 tochten per jaar
Jaarlijks worden er in Nederland ruim 2.500 toertochten georganiseerd voor sportieve racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers. Bekende voorbeelden zijn de Jan Janssen Classic en Limburgs Mooiste, maar ook een kleinere toertocht is het fietsen zeker waard. De organisaties doen ieder jaar opnieuw hun best om de mooiste routes in het parcours op te nemen. En je kunt er zeker van zijn dat dit gebeurt door echte fietsliefhebbers.

De NTFU is de grootste wielersportbond van Nederland waar meer dan 600 verenigingen en stichtingen zijn aangesloten die in totaal ruim 65.000 leden vertegenwoordigen. Een van de taken van de NTFU is het samenstellen van de toertochtenkalender met ruim 2.500 toertochten.

Kortingsregeling NTFU
NTFU leden ontvangen bij deelname aan toertochten uit de NTFU toertochtenkalender korting op het inschrijfgeld:
 
 Inschrijfgeld NTFU Korting  
 Tot en met € 5,-  € 1,00
 Van € 5,01 tot en met  € 10,-  € 2,00
€ 10,01 en meer  € 3,00

Bij de NTFU vind je de meest complete en actuele toertochtenkalender van Nederland.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer