NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Maag Lever Darm Stichting en NTFU gaan samenwerken

maandag 12 maart 2018
Maag Lever Darm Stichting en NTFU gaan samenwerken De NTFU start een samenwerking met de organisator van de Zuiderzee Klassieker. Deze tocht op 29 september, leidt deelnemers rondom het Markermeer, voorheen de Zuiderzee.

Lees meer >>

AVG-bijeenkomsten Utrecht en Eindhoven

maandag 19 februari 2018
AVG-bijeenkomsten Utrecht en Eindhoven Op 14 en 24 maart aanstaande organiseert DAS voor de Sport bijeenkomsten over de nieuwe privacy wetgeving. Jullie kunnen je gratis voor deze bijeenkomst aanmelden. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees meer >>

​Take care of your trails

vrijdag 16 februari 2018
​Take care of your trails IMBA Europe organiseert in het weekend van 7 en 8 april het ‘take care of your trails’ weekend. Een groot gecoördineerd onderhoudsevent om aandacht voor vrijwilligerswerk op MTB-routes te vragen.

Lees meer >>

​Zet jouw vereniging op de kaart en win

vrijdag 16 februari 2018
​Zet jouw vereniging op de kaart en win Wil jij samen met je clubgenoten naar Bike MOTION? Zet jouw club (letterlijk) op de kaart en win 10 kaarten zodat jullie gratis naar de grootste fietsbeurs van de Benelux kunnen.

Lees meer >>

Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen

woensdag 14 februari 2018
Start2Bike, beter fietsen in vier trainingen Vanaf april organiseert de NTFU op ruim 75 locaties Start2Bike. In vier trainingen leren startende fietsers de basistechnieken van het mountainbiken en wielrennen. De inschrijving is nu geopend.

Lees meer >>

Privacy & de sportvereniging: marketing en online publicatie

donderdag 8 februari 2018
Privacy & de sportvereniging: marketing en online publicatie Mag een vereniging gewone nieuwsbrieven sturen aan eigen leden? Wat zijn de regels omtrent het maken en publiceren van foto’s en video’s?

Lees meer >>

Verenigingsmonitor: focus op clubgevoel

donderdag 8 februari 2018
Verenigingsmonitor: focus op clubgevoel Eind 2017 deed NTFU onderzoek onder haar verenigingen. In de verenigingsmonitor gaven clubs aan wat de speerpunten voor het komende jaar zijn en waar zij ondersteuning verlangen. 

Lees meer >>

Privacy & sportvereniging: de privacyverklaring

donderdag 8 februari 2018
Privacy & sportvereniging: de privacyverklaring Als vereniging ben je verplicht om betrokkenen te informeren over de manier waarop je omgaat met hun persoonsgegevens. 

Lees meer >>

Privacy & sportvereniging: informatiebeveiliging

donderdag 8 februari 2018
Privacy & sportvereniging: informatiebeveiliging Iedere sportvereniging is verplicht om persoonsgegevens veilig te behandelen. Als gegevens bijvoorbeeld ergens rondslingeren kan dit vervelende gevolgen hebben. 

Lees meer >>

Privacy & sportvereniging: op weg naar overzicht

donderdag 8 februari 2018
Privacy & sportvereniging: op weg naar overzicht Het bijhouden van een verwerkingsregister is vanaf 25 mei 2018 wettelijk verplicht. In dit registrer leg je vast welke persoonsgegevens je verwerkt en met welk doel.

Lees meer >>

Werk aan de winkel wat privacy betreft

donderdag 8 februari 2018
Werk aan de winkel wat privacy betreft Met de nieuwe Europese regels voor privacybescherming hebben ook sportverenigingen te maken. In dit artikel staat het begrip privacy centraal en worden een groot aantal juridische termen verklaard.

Lees meer >>

Gratis AVG-tool voor NTFU-verenigingen

donderdag 8 februari 2018
Gratis AVG-tool voor NTFU-verenigingen Maak via de NTFU gebruik van het praktische AVG-stappenplan voor sportverenigingen. In 12 stappen doorloop je het proces om jouw vereniging AVG-proof te maken.

Lees meer >>

Jouw tocht promoten bij 30.000 fietsers?

vrijdag 2 februari 2018
Jouw tocht promoten bij 30.000 fietsers? Wil je jouw tocht promoten bij de 30.000 bezoekers aan Bike MOTION? Doe dan mee aan onze actie en win gratis standruimte.

Lees meer >>

Kom naar de Avond van het Wielerbestuur!

donderdag 1 februari 2018
Kom naar de Avond van het Wielerbestuur! Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielerbestuur in Eindhoven, Klarenbeek, Assen of Zoetermeer!

Lees meer >>

Kosteloos juridisch advies voor NTFU-verenigingen

donderdag 1 februari 2018
Kosteloos juridisch advies voor NTFU-verenigingen De NTFU start per direct een samenwerking met DAS Legal Services. Aangesloten verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de Juridische Adviesdesk voor de Sport van DAS. 

Lees meer >>

Inloggen NTFU.nl wijzigt: check je clubgegevens!

donderdag 25 januari 2018
Inloggen NTFU.nl wijzigt: check je clubgegevens! In april wordt ntfu.nl vernieuwd en verdwijnt de verenigingsinlog, iedereen krijgt een eigen inlog. Afhankelijk van jouw rol (voorzitter, toercommissielid etc.) kun je dan bij zaken als de ledenlijst of tochtopgave. Ben jij bestuurder bij je club? Check dan of jullie gegevens up to date zijn.

Lees meer >>

Op zoek naar nieuwe leden? Word Start2Bike locatie!

donderdag 18 januari 2018
Op zoek naar nieuwe leden? Word Start2Bike locatie! ​In het eerste weekend van april is het weer zo ver! We beginnen met de nieuwe cursussen van Start2Bike. Bij verschillende startlocaties in heel Nederland worden beginnende mountainbikers en wielrenners geholpen met het aanleren van de basistechnieken.

Lees meer >>

Jouw tocht promoten op Bike Motion Benelux?

vrijdag 22 december 2017
Jouw tocht promoten op Bike Motion Benelux? Wil jij de tocht(en) van je vereniging dit jaar promoten op de Bike Motion Benelux? Dat kan dit jaar op het toertochtenplein dat daar speciaal voor wordt ingericht.

Lees meer >>

De spelregels van een georganiseerde fietstocht

dinsdag 19 december 2017
De spelregels van een georganiseerde fietstocht Naast onze verenigingen en stichtingen zijn er steeds meer partijen die (semi)spontaan of (semi)officieel een fietstocht organiseren. We willen die initiatiefnemers op het hart drukken, om wel volgens de regels te spelen.

Lees meer >>

Rapport seksuele intimidatie in de sport

dinsdag 12 december 2017
Rapport seksuele intimidatie in de sport De onafhankelijke Onderzoekscommissie seksuele intimidatie en misbruik in de sport, ingesteld door NOC*NSF, heeft vandaag haar eindrapport gepresenteerd.

Lees meer >>

Gezocht: Voorzitter reglementencommissie

maandag 11 december 2017
Gezocht: Voorzitter reglementencommissie De NTFU is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die voorzitter wil zijn van de reglementencommissie.

Lees meer >>

Zorgverzekering voor sporters

dinsdag 5 december 2017
Zorgverzekering voor sporters ​Wie regelmatig sport en er een gezonde leefstijl op nahoudt, heeft minder kans op kwalen en ziektes. Dat wordt beloond door zorgverzekeraar Zilveren Kruis. NTFU-leden ontvangen korting op hun premie.
 

Lees meer >>

Nieuw bij de NTFU: verzeker je carbonfiets extra goed

dinsdag 21 november 2017
Nieuw bij de NTFU: verzeker je carbonfiets extra goed Goed nieuws: bij de NTFU kun je vanaf vandaag je carbonframe extra goed verzekeren tegen schade. Val je met je fiets en zit er een breuk in je frame? Dan ontvang je gratis een nieuw frame!

Lees meer >>

Jouw mening telt: vul de MTB-enquête in

vrijdag 17 november 2017
Jouw mening telt: vul de MTB-enquête in De NTFU en IMBA Europe behartigen samen de belangen van mountainbikers. Om dat goed te kunnen doen, is het belangrijk dat we weten hoe jij de sport beleeft. Laat het ons weten en vul de Europese MTB-enquête in.

Lees meer >>

20 Nieuwe kwaliteitsadviseurs aan de slag

vrijdag 10 november 2017
20 Nieuwe kwaliteitsadviseurs aan de slag Kwaliteit telt bij de NTFU. Daarom gaan 20 nieuwe kwaliteitsadviseurs de komende tijd aan de slag om tochten te beoordelen voor het keurmerk Extra Goed Geregeld.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer