NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur

woensdag 15 februari 2017
KNWU en NTFU organiseren samen Avond van het Wielerbestuur De NTFU en KNWU organiseren in februari en maart gezamenlijk voor al hun verenigingen de Avond van het Wielerbestuur. “Of je nu bestuurder bent van een KNWU-club, NTFU-vereniging of een combi-club, je loopt bestuurlijk tegen dezelfde uitdagingen aan," aldus Arjan de Vries, directeur van de NTFU. "Dat we hier samen aandacht aan besteden is een mooie ontwikkeling."

Lees meer >>

Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders

vrijdag 10 februari 2017
Wielercollectief sluit convenant met natuurbeheerders Vijf clubs, verenigd in Wielercollectief Land van Cuijk en natuurbeheerders van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten hebben hun handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsconvenant.

Lees meer >>

Spek je clubkas

donderdag 9 februari 2017
Spek je clubkas Kan jouw vereniging wel wat extra’s gebruiken? Doe dan mee met de Oranje Fonds Collecte. De helft van jullie opbrengst is voor je eigen club. Een mooi extra zakcentje!

Lees meer >>

Avond van het Wielerbestuur

dinsdag 7 februari 2017
Avond van het Wielerbestuur Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennis-deling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wieler-bestuur in Rosmalen, Klarenbeek, Assen of Alphen aan den Rijn!

Lees meer >>

Holland Classic krijgt vervolg

dinsdag 7 februari 2017
Holland Classic krijgt vervolg Op 6 en 7 mei 2017 kun je als fietsliefhebber weer deelnemen aan het Holland Classic Wielerevent. De NTFU organiseerde in 2016 voor het eerst dit event en vanwege het succes krijgt de Holland Classic in 2017 een vervolg.

Lees meer >>

De Boombouw Wintermarathon

dinsdag 31 januari 2017
De Boombouw Wintermarathon De Boombouw Wintermarathon voert de deelnemers op zondag 19 februari door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug.

Lees meer >>

Het Amsterdamse Wielersymposium

dinsdag 31 januari 2017
Het Amsterdamse Wielersymposium Op 7 maart organiseren specialisten van Sport Medisch Centrum Fysiomed een informatieavond voor wielrenners. Het thema van deze avond is de voorbereiding op een nieuw seizoen.

Lees meer >>

Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa?

maandag 23 januari 2017
Heeft Nederland de beste MTB-community van Europa? Onderhoud jij of jouw vereniging een MTB-route? Meld je dan aan voor het 'Take Care of Your Trails' weekend. 

Lees meer >>

Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine

dinsdag 6 december 2016
Hollandse Nieuwe in Fietssport Magazine In de laatste editie van dit jaar staan fietstrends van eigen bodem centraal. Met portretten van bijzondere Hollandse bike/coffeeshops, alles over voorjaarsklassiekers en overwinteren op de baan.

Lees meer >>

Alle toertochten van 2017 nú al online

maandag 5 december 2016
Alle toertochten van 2017 nú al online Ieder jaar verschijnt op 1 januari de NTFU Kalender online. Dit jaar heeft de Sint een verrassing voor ons: vandaag zijn alle toertochten van 2017-2018 al terug te vinden op Fietssport.nl.

Lees meer >>

NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid

dinsdag 8 november 2016
NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid Goed nieuws: vanaf 1 januari wordt de NTFU fietsschadeverzekering uitgebreid. Zo wordt deelname aan wedstrijden toegevoegd aan de verzekering en is de vergoeding van accessoires verhoogd.

Lees meer >>

Beoordeel routes en toertochten op Fietssport.nl

donderdag 3 november 2016
Beoordeel routes en toertochten op Fietssport.nl Het is vanaf nu mogelijk om jouw ervaringen bij tochten en routes te delen met de organisatie en andere fietsers.

Lees meer >>

Ledenpas for life

maandag 31 oktober 2016
Ledenpas for life De ledenpas die je in februari hebt ontvangen blijft voor altijd geldig. Je ontvangt dus geen nieuwe pas in 2017. Extra handig: je vindt je ledenpas nu ook digitaal!

Lees meer >>

Gezinslidmaatschap voor individuele leden

maandag 24 oktober 2016
Gezinslidmaatschap voor individuele leden Woon je met meerdere personen met een individueel lidmaatschap op één adres? Dan is het vanaf nu mogelijk om gezinslid te worden. 

Lees meer >>

Fietssport heeft nu ook een online magazine!

maandag 17 oktober 2016
Fietssport heeft nu ook een online magazine! ​​We zijn erg trots op deze nieuwe functie op Fietssport.nl: het online magazine! Lees meer over training, gezondheid, voeding en andere thema's.

Lees meer >>

Self-check spoort bloedvataandoening op

donderdag 6 oktober 2016
Self-check spoort bloedvataandoening op Snelle verzuring en krachtverlies in (één van) de benen? Dan kun je een bloedvatprobleem hebben. Een speciale self-check helpt je op weg met advies.

Lees meer >>

Spectaculaire nightride in Gieten

donderdag 29 september 2016
Spectaculaire nightride in Gieten Bomen, wortels, afdalingen, klimmetjes, mul zand en voor wie deelneemt aan de Nightride in Gieten komt daar nog een extra obstakel bij: de duisternis. Durf jij het aan?

Lees meer >>

NTFU op Bike MOTION Benelux

maandag 26 september 2016
NTFU op Bike MOTION Benelux De Bike MOTION Benelux vindt dit jaar plaats van 21-24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. De NTFU is ook weer van de partij en presenteert dit jaar het nieuwe platform Fietssport. Kom je ook?

Lees meer >>

Fietsevent Holland Classic geslaagd

dinsdag 13 september 2016
Fietsevent Holland Classic geslaagd 2.000 enthousiaste wielrenners en mountainbikers kwamen afgelopen zaterdag naar Papendal voor de Holland Classic, het fietsevent dat de NTFU organiseerde i.v.m. het 60-jarig jubileum.

Lees meer >>

Nationale Fiets Telweek: doe mee

woensdag 7 september 2016
Nationale Fiets Telweek: doe mee De Nationale Fiets Telweek organiseert in de derde week van september het grote nationale fietsonderzoek. Ook jij kunt meedoen door vanaf nu de gratis app te downloaden.

Lees meer >>

100 nieuwe routes op Fietssport.nl

maandag 5 september 2016
100 nieuwe routes op Fietssport.nl Toen we in juni startten met ons nieuwe platform Fietssport.nl waren we trots op de 500 routes die we konden presenteren. Inmiddels zijn er meer dan 100 routes toegevoegd!

Lees meer >>

Sluit het seizoen goed af op de zonnige Holland Classic

zondag 4 september 2016
Sluit het seizoen goed af op de zonnige Holland Classic Komende zaterdag is de Holland Classic, een mooie én zonnige afsluiter van het seizoen! Kom je ook? Je kunt nu de GPX-bestanden van de routes downloaden.

Lees meer >>

Werken aan je MTB-techniek

vrijdag 26 augustus 2016
Werken aan je MTB-techniek Startende mountainbikers kunnen in oktober weer meedoen aan 4 Start2Bike trainingen op ruim 40 locaties. Onder leiding van ervaren trainers wordt gewerkt aan basistechnieken.

Lees meer >>

Trail update augustus

vrijdag 26 augustus 2016
Trail update augustus Een korte update van de Nederlandse trails. Wat kun je de komende periode verwachten en welke nieuwe MTB-routes zijn een bezoekje waard?

Lees meer >>

Audax Klub Nederland wint VIP-arrangement

woensdag 24 augustus 2016
Audax Klub Nederland wint VIP-arrangement Audax Klub Nederland uit Roosendaal heeft het VIP-arrangement gewonnen bij de Holland Classic. Op 10 september worden hun leden opgehaald en thuisgebracht met de NTFU jubileumbus.

Lees meer >>
12345678910 Last
 


  
   
Privacy statement  |  Disclaimer