NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Verenigingen » Verenigingsondersteuning » Financiën   |  Inloggen

NL Penningmeester
 

NL Penningmeester (www.nlpenningmeester.nl) is een platform voor penningmeesters in de sport- en cultuursector. Zowel online (website) als offline (regionale congressen) wordt kennis gedeeld over bankzaken, contributie/incasso, subsidies/sponsoring, accommodatiezaken, etc. 

Als een onderwerp niet voorkomt op het platform, dan is het ook mogelijk om een vraag te stellen. Neem zeker eens een kijkje en doe er je voordeel mee! 

Regionale congressen
Om penningmeesters en andere bestuurders op financieel gebied te inspireren en ondersteunen organiseert NL Penningmeester vier gratis regionale congressen. De workshops tijdens deze congressen richten zich dit jaar o.a. op bankzaken, contributie/incasso, werkgeverschap, subsidies/sponsoring en accommodatiezaken. Daarnaast kun je uiteraard vragen stellen aan en kennis delen met collega-bestuurders uit de sport- cultuurhoek én financiële specialisten.

Data en locaties: 
Maandag 23 mei - Naturalis Biodiversity Center in Leiden
Woensdag 1 juni - Nieuw Welgelegen in Utrecht
Woensdag 8 juni - Willem II Stadion in Tilburg
Woensdag 7 september -  Fries Congres Centrum in Drachten

De congressen vinden plaats tussen 18.00 en 22.00 uur (incl. diner). Wielerverenigingen zijn van harte welkom om op één van de avonden met twee personen aanwezig te zijn. Meer informatie kun je hier vinden. 
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer