NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Verenigingen » Technische opleidingen » Opleidingsbrochure   |  Inloggen

Opleidingsbrochure
 

Opleidingsbrochure
Informatie over de verschillende opleidingen en toelatingscriteria vind je terug in de opleidingsbrochure welke je onder aan deze pagina kunt downloaden.

De opleidingen tot organisator van wielersportevenementen worden op aanvraag georganiseerd. Heb je interesse in dit traject, neem dan contact op met Ben de Weerd, 0318 – 581305 of mail naar bdeweerd@ntfu.nl

Meer informatie
Om een opleiding te kunnen volgen dien je bij aanvang van de opleiding in elk geval lid te zijn van de NTFU. Dat kan via een aangesloten vereniging of door individueel lid te worden. Houd er daarnaast rekening mee dat je een mogelijkheid hebt om les te geven bij een vereniging / sportorganisatie. Het traject bestaat niet alleen uit het bijwonen van de opleidingsdagen, daarnaast zul je in je eigen praktijksituatie aan de slag moeten met lesgeven en het uitvoeren van huiswerkopdrachten.

De eerste opleidingen voor 2013 staan gepland en vind je terug in de opleidingsbrochure. De data van de instructeuropleidingen Race 2 volgt later. Ook zullen er nog extra MTB 2 opleidingen ingepland worden.Wil je op de hoogte gehouden worden van ons opleidingsaanbod? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en je wordt automatisch per mail op de hoogte gebracht. Heb je meer inhoudelijke vragen, neem dan even contact op met de NTFU. Telefoonnummer 0318 581 300. 

 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer