NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Verenigingen » Bestuurlijke opleidingen » Ledenwerving   |  Inloggen

Cursus ledenwerving
 
Je herkent ’t vast wel: je vereniging wil nieuwe leden werven en daarvoor organiseer je in je enthousiasme allerlei originele PR-acties. Maar heb je goed nagedacht wat eigenlijk je doelgroep is? Wat zoekt deze doelgroep in de fietssport en in een fietsvereniging? En op welke momenten, via welke communicatiekanalen en met welke argumenten en foto’s bereik je je doelgroep?

Vraaggericht denken
Om op deze vragen in te spelen organiseren we een cursus voor bestuurders. In twee avonden leer je anders nadenken over ledenwerving, waarbij je potentiële leden vraaggericht in plaats van aanbodgericht benadert. Let op: we delen geen gouden tips uit waardoor je binnen een week dertig nieuwe leden erbij krijgt. Ook zullen we niet tot in detail bespreken hoe Facebook werkt en hoe je een persbericht schrijft. Uiteraard worden er veel praktische tips uitgewisseld, maar we zullen de deelnemers voornamelijk inspireren om bewuster in te spelen op de behoeften van de doelgroep. Daarnaast word je tijdens de cursus actief aan het werk gezet.

Waar en wanneer?
Beide avonden starten om 19.00 uur en duren tot uiterlijk 22.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te doen! Om de cursus zo effectief mogelijk te laten verlopen stellen we wel twee voorwaarden:

1) het is de bedoeling dat per vereniging twee bestuursleden aan de cursus meedoen;
2) als jullie vereniging is ingeschreven verwachten we dat jullie bij beide bijeenkomsten aanwezig zijn.

Voor 2017 is het op dit moment nog niet bekend waar en wanneer de trajecten worden gehouden.
Heeft jouw vereniging interesse, geef dit dan aan!

Aanmelden
Er is beperkt ruimte bij deze cursus. VOL = VOL! Interesse? Stuur een e-mail naar mvandeveen@ntfu.nl.  Vragen? Laat het gerust weten.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer