NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Over NTFU » Organisatie » Vacatures   |  Inloggen

Werken bij de NTFU
 
De NTFU is de grootste wielersportbond in Nederland. Een sportbond met ca. 65.000 leden en ruim 600 aangesloten fietsverenigingen en stichtingen. Gezamenlijk organiseren deze verenigingen en stichtingen bijna 3.000 toertochten per jaar. De NTFU ondersteunt hen hierbij en levert zelf een aantal producten en diensten waaronder het Fietssport Magazine, de NTFU toertochtenkalender, trainingen, clinics en opleidingen.

Op het bondsbureau in Veenendaal zijn 18 medewerkers actief die samen met een groot aantal vrijwilligers de lokale, regionale en landelijke activiteiten verrichten.
 

Stageplaatsen
 

Jaarlijks begeleiden we bij de NTFU één of meerdere stagiair(e)s bij zeer uiteenlopende stage-opdrachten. Binnen het werkgebied communicatie (en marketing) hebben we plek voor een derdejaars stage, maar ook op andere afdelingen kunnen we een stageplek inrichten.
Heb jij een goed idee waar we samen mee aan de slag zouden kunnen gaan? Mail dan je sollicitatie naar Martine van de Veen via mvandeveen@ntfu.nl.
 

Open sollicitatie
 

Alhoewel er momenteel geen vacatures openstaan voor het NTFU Uniebureau staan we altijd open voor creatief en ondernemend talent om ons team verder te versterken. Heb je belangstelling om bij ons te komen werken? Stuur dan je open sollicitatie naar Martine van de Veen via mvandeveen@ntfu.nl.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer