NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP
Contactgegevens
 
Bezoekadres:
Landjuweel 62
3905 PH Veenendaal

Postadres:
Postbus 326
3900 AH Veenendaal

Tel: 0318 - 58 13 00
Fax: 0318 - 58 13 09

E-mail: info@ntfu.nl
 Home » Over NTFU » Organisatie   |  Inloggen

NTFU De grootste wielersportbond van Nederland
 
Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

NTFU voor verenigingen & stichtingen
Fietsverenigingen, zoals toerfietsverenigingen en mountainbikeclubs, kunnen zich bij de NTFU aansluiten. Ook stichtingen en bedrijven die fietsgerelateerde activiteiten ontplooien, kunnen lid worden van de NTFU. De NTFU behartigt de belangen van de ruim 600 aangesloten verenigingen en stichtingen en waarborgt de kwaliteit van de toertochten die door hen worden georganiseerd.
Kijk voor meer informatie op de pagina’s nieuwe vereniging of nieuwe stichting.

Lid worden van een NTFU vereniging
Fietsers kunnen gebruik maken van de producten en diensten van de NTFU door lid te worden van een vereniging die is aangesloten bij de NTFU. Bij een fietsvereniging kun je samen met andere fietsliefhebbers trainen en toertochten fietsen. Sommige clubs ontwikkelen speciale activiteiten voor jeugd en/of ouderen en/of organiseren clubreizen. Daarnaast richt de ene vereniging zich meer op het sportieve fietsen, terwijl een andere vereniging juist de voorkeur geeft aan recreatief fietsen.
Kijk voor adressen van verenigingen bij jou in de buurt op de pagina NTFU verenigingen.

Individueel lidmaatschap
Mocht je gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU lidmaatschap, maar (nog) geen behoefte hebben aan de voordelen van een verenigingslidmaatschap, dan kun je gebruik maken van het individuele lidmaatschap.
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer