NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Over NTFU » Onderzoek   |  Inloggen

Nederlandse Wielersportmonitor 2016
 
In de zomer van 2016 heeft onderzoeksbureau GfK in opdracht van Bike MOTION Benelux en de NTFU een onderzoek uitgevoerd onder wielersporters in Nederland met als doel:
 
-Inzicht krijgen in de omvang van de doelgroep wielersporters.
-Inzicht krijgen in de omvang en kenmerken van de verschillende segmenten, die binnen de doelgroep wielersporters te onderscheiden zijn.
-In kaart brengen aankoopintentie en webshopgedrag.
 
Daarbij werd nadrukkelijk de sportieve fietser geselecteerd. Fietsers op e-bike en/of stadsfiets zijn niet meegenomen in het onderzoek. Er zijn op dit moment 849.000 Nederlanders die tenminste 12 keer per jaar op de fiets stappen om te sporten.

Klik hier om de presentatie van de wielersportmonitor 2017 aan te vragen. 
Klik hier voor de presentatie van de wielersportmonitor 2016
Klik hier voor de rapportage van 2014
 


Ledenpanel
 
De NTFU vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de wensen en behoeften van haar leden. Vind je het leuk om als lid af en toe met ons mee te denken en je mening met ons te delen? Op momenten dat het jou uitkomt zonder dat het veel tijd kost?

Dit panel bevragen we regelmatig over bestaande of nieuwe producten en diensten. Denk aan de NTFU-kalenders, de website en opleidingen. Afhankelijk van je profiel word je tussen de twee en acht keer per jaar uitgenodigd voor een korte enquête.

Wil je meer weten over het panel of andere onderzoeken van de NTFU, neem dan contact op met Jos van Schijndel via jvanschijndel@ntfu.nl of 0318-581300.
 


Aanmelden Ledenpanel
 
 
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer