NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Yvon Jaspers daagt je uit

dinsdag 17 maart 2015
Yvon Jaspers daagt je uit Twijfel jij nog over deelname aan een bijzondere tocht dit jaar? Zet jij je graag sportief in voor een goed doel? Yvon Jasper, ambassadeur van Ronald McDonald Kinderfonds, heeft een goed idee voor jou: HomeRide.

Lees meer >>

Tips & Tricks... Trapfrequentie

donderdag 12 maart 2015
Tips & Tricks... Trapfrequentie

Veel wielersporters zijn zich nauwelijks bewust van de invloed van de trapfrequentie op hun beleving, vermoeidheid en prestaties. Toch is die invloed niet gering.Lees meer >>

Tour de France: voor het peloton uit!

maandag 9 maart 2015
Tour de France: voor het peloton uit! Houd jij van uitdaging en is het fietsen van 295 km in één weekend voor jou geen probleem? Doe mee aan beide toerversies van de Tour de France en ontvang een unieke herinnering.

Lees meer >>

Bike Totaal en NTFU starten samenwerking

maandag 9 maart 2015
Bike Totaal en NTFU starten samenwerking Bike Totaal en de NTFU zijn met ingang van dit seizoen een samenwerking gestart met als doel het stimuleren van de fietssport. Vanaf deze week ligt de NTFU Kalender in de 136 vestigingen van Bike Totaal.

Lees meer >>

Topdrukte dit weekend: hou rekening met elkaar!

vrijdag 6 maart 2015
Topdrukte dit weekend: hou rekening met elkaar! De NTFU verwacht komend weekend minimaal 80.000 fietsers in actie. Hou rekening met elkaar, want fietsen moet voor iedereen leuk zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de andere weggebruikers!

Lees meer >>

VoorZorg Advies voor een veilig evenement

donderdag 5 maart 2015
VoorZorg Advies voor een veilig evenement Veiligheid is belangrijk bij toertochten. De Vereniging voor Sportgeneeskunde heeft daarom in samenwerking met oa de NTFU een online tool ontwikkeld.

Lees meer >>

Beleef de Tour op de fiets

dinsdag 3 maart 2015
Beleef de Tour op de fiets Wil jij over het parcours van de Tour de France fietsen? Fiets dan op zaterdag 27 of zondag 28 juni mee met een van de officiële toertochten van le Grand Départ in Utrecht of le Grand Passage in Rotterdam.

Lees meer >>

Start2Bike Ladies Only start in april

maandag 2 maart 2015
Start2Bike Ladies Only start in april Start2Bike is een training voor beginnende fietsers. In 4 trainingen leer je de basisvaardigheden van het racefietsen. Er is een aantal locaties waar de training exclusief voor vrouwen wordt gegeven: de Ladies Only serie.

Lees meer >>

Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper!

donderdag 26 februari 2015
Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper! Volkswagen Campers in Amersfoort stelt een sportieve camper, de California Beach, gratis ter beschikking aan avontuurlijke buitensporters. Als tegenprestatie wordt een coole, originele video gevraagd.
 

Lees meer >>

Cursus ledenwerving voor verenigingen

maandag 23 februari 2015
Cursus ledenwerving voor verenigingen Je vereniging wil nieuwe leden werven en daarvoor organiseer je allerlei PR-acties. Maar heb je goed nagedacht wat eigenlijk je doelgroep is? Wat zoekt deze doelgroep in de fietssport en in een fietsvereniging?

Lees meer >>

Tips & Tricks... Trainingsopbouw

vrijdag 13 februari 2015
Tips & Tricks... Trainingsopbouw Alles staat en valt met een goede voorbereidingsperiode met omvangtrainingen om je zelf gereed te maken voor een nieuw wielerseizoen. Deze periode duurt minimaal 6 tot 8 weken.

Lees meer >>

Streetstyle hindernissen tijdens Biking4Duchenne toertocht

donderdag 12 februari 2015
Streetstyle hindernissen tijdens Biking4Duchenne toertocht Trailsz4Duchenne organiseert op 22 maart een uniek MTB evenement rond recreatieplas Berkendonk. Er wordt een parcours uitgezet met ‘streetstyle’ hindernissen gecombineerd met Zandbos en Bakelse bos.

Lees meer >>

Uitdagende special in Fietssport Magazine!

dinsdag 10 februari 2015
Uitdagende special in Fietssport Magazine! 	De eerste editie van 2015 staat in het teken van dé uitdaging! Welke berg ga jij overwinnen? Daarnaast aandacht voor de toekomst van racebanden, prestatief fietsen met diabetes en marathonman Jos Engelen,

Lees meer >>

Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter

maandag 9 februari 2015
Start2Bike: het platform voor de startende wielersporter Gestart met racefietsen of mountainbiken? Dan zit je wellicht vol vragen over hoe je het best kunt schakelen of hoe je die ene heuvel overwint. Geen paniek, wij helpen je op weg! Start2Bike start in april met trainingen.

Lees meer >>

Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug

maandag 9 februari 2015
Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug Met ingang van 1 februari is in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug een MTB-vignet ingevoerd. De inkomsten die met het vignet worden gegenereerd komen ten goede aan het onderhoud en uitbreiding van het netwerk.

Lees meer >>

Fietsvakantie in eigen land populair

maandag 2 februari 2015
Fietsvakantie in eigen land populair Uit onderzoek blijkt dat een fietsvakantie in eigen land populair is: in 2014 ondernamen 1,3 miljoen mensen een fietsvakantie in Nederland. 32% maakt daarbij gebruik van LF-routes.

Lees meer >>

Start2Bike, een goede start op de fiets

dinsdag 27 januari 2015
Start2Bike, een goede start op de fiets De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat hun vaardigheden op zo’n fiets wel verbeterd kunnen worden. De NTFU biedt Start2Bike aan.

Lees meer >>

Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen

vrijdag 23 januari 2015
Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen Specialized en NTFU Fietsvrouwen hebben voor 2015 de krachten gebundeld om het sterk groeiende aantal fietsende vrouwen in Nederland nog verder te ondersteunen.

Lees meer >>

Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel

dinsdag 6 januari 2015
Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen via het spel Rad van Fortuin.

Lees meer >>

3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat

maandag 5 januari 2015
3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat Wordt 2015 het jaar waarin jij je sportieve doelen op scherp zet? In onze kalender vind je uitdagende tochten én tochten die onderdeel uit kunnen maken van jouw trainingsschema.

Lees meer >>

Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015

dinsdag 23 december 2014
Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015 De 9e editie van de Joop Zoetemelk Classic wordt verreden op zaterdag 21 maart 2015. Wegens de steeds grotere belangstelling in voorgaande jaren is nu een limiet van 5500 deelnemers ingesteld.

Lees meer >>

Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer

dinsdag 23 december 2014
Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer Wielervereniging Cycling Mates organiseert van zondag 28 juni tot en met vrijdag 3 juli, exclusief voor leden van de NTFU, een volledig verzorgd zesdaags-fietsevenement van Parijs naar Utrecht.

Lees meer >>

TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets

maandag 22 december 2014
TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets TC Heerde steunt "We Own Yellow" en biedt vrouwen 50% korting op het inschrijfgeld van de RaboVeldToerTocht op 10 januari 2015. De organisatie heeft uitdagende routes uitgezet, die voeren door de bosrijke omgeving van Heerde.

Lees meer >>

Veldtoertocht met uitdagend parcours

maandag 22 december 2014
Veldtoertocht met uitdagend parcours Wielervereniging Holten opent op zondag 4 januari het nieuwe jaar met de organisatie van de Beemd- en Bergtoer. De routes gaan oa door Natura2000 gebieden die normaliter zijn afgesloten voor fietsers.

Lees meer >>

Samen aan de slag!

vrijdag 12 december 2014
Samen aan de slag! De resultaten van de grote natuur enquête werden eind november gepresenteerd. Een van de conclusies is dat Natuurmonumenten de komende jaren steeds vaker de regie over haar natuurgebieden aan de achterban zal overlaten.

Lees meer >>
First 45678910111213
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer