NTFU
NIEUWS CONTACT SITEMAP

Home » Nieuws   |  Inloggen

Nieuws
 

Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug

maandag 9 februari 2015
Invoering MTB-vignet voor Utrechtse Heuvelrug Met ingang van 1 februari is in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug een MTB-vignet ingevoerd. De inkomsten die met het vignet worden gegenereerd komen ten goede aan het onderhoud en uitbreiding van het netwerk.

Lees meer >>

Fietsvakantie in eigen land populair

maandag 2 februari 2015
Fietsvakantie in eigen land populair Uit onderzoek blijkt dat een fietsvakantie in eigen land populair is: in 2014 ondernamen 1,3 miljoen mensen een fietsvakantie in Nederland. 32% maakt daarbij gebruik van LF-routes.

Lees meer >>

Start2Bike, een goede start op de fiets

dinsdag 27 januari 2015
Start2Bike, een goede start op de fiets De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat hun vaardigheden op zo’n fiets wel verbeterd kunnen worden. De NTFU biedt Start2Bike aan.

Lees meer >>

Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen

vrijdag 23 januari 2015
Specialized nieuw fietsmaatje van Fietsvrouwen Specialized en NTFU Fietsvrouwen hebben voor 2015 de krachten gebundeld om het sterk groeiende aantal fietsende vrouwen in Nederland nog verder te ondersteunen.

Lees meer >>

Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel

dinsdag 6 januari 2015
Fietsvierdaagse Venray zoekt goed doel Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen via het spel Rad van Fortuin.

Lees meer >>

3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat

maandag 5 januari 2015
3.000 toertochten, 3.000 uitdagingen op maat Wordt 2015 het jaar waarin jij je sportieve doelen op scherp zet? In onze kalender vind je uitdagende tochten én tochten die onderdeel uit kunnen maken van jouw trainingsschema.

Lees meer >>

Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015

dinsdag 23 december 2014
Joop Zoetemelk Classic 21 maart 2015 De 9e editie van de Joop Zoetemelk Classic wordt verreden op zaterdag 21 maart 2015. Wegens de steeds grotere belangstelling in voorgaande jaren is nu een limiet van 5500 deelnemers ingesteld.

Lees meer >>

Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer

dinsdag 23 december 2014
Fietsen van Parijs naar Utrecht een hele toer Wielervereniging Cycling Mates organiseert van zondag 28 juni tot en met vrijdag 3 juli, exclusief voor leden van de NTFU, een volledig verzorgd zesdaags-fietsevenement van Parijs naar Utrecht.

Lees meer >>

TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets

maandag 22 december 2014
TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets TC Heerde steunt "We Own Yellow" en biedt vrouwen 50% korting op het inschrijfgeld van de RaboVeldToerTocht op 10 januari 2015. De organisatie heeft uitdagende routes uitgezet, die voeren door de bosrijke omgeving van Heerde.

Lees meer >>

Veldtoertocht met uitdagend parcours

maandag 22 december 2014
Veldtoertocht met uitdagend parcours Wielervereniging Holten opent op zondag 4 januari het nieuwe jaar met de organisatie van de Beemd- en Bergtoer. De routes gaan oa door Natura2000 gebieden die normaliter zijn afgesloten voor fietsers.

Lees meer >>

Samen aan de slag!

vrijdag 12 december 2014
Samen aan de slag! De resultaten van de grote natuur enquête werden eind november gepresenteerd. Een van de conclusies is dat Natuurmonumenten de komende jaren steeds vaker de regie over haar natuurgebieden aan de achterban zal overlaten.

Lees meer >>

Tips & Tricks... Ben je klaar voor de winter?

vrijdag 12 december 2014
Tips & Tricks... Ben je klaar voor de winter? Het wordt steeds kouder en onstuimiger. Deze omstandigheden betekenen een wat betere voorbereiding op je wekelijkse ritje dan normaal. Lees de volgende tips en wordt winterhard!

Lees meer >>

Fiets mee met HomeRide

dinsdag 9 december 2014
Fiets mee met HomeRide Wil je je op sportieve wijze inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds? Doe dan mee aan HomeRide. Een uitdagende wielertocht op 27 en 28 juni 2015, waarbij je in teamverband van Groningen naar Maastricht fietst. 

Lees meer >>

TOS Winter Veldtoertocht op zondag 14 december

donderdag 4 december 2014
TOS Winter Veldtoertocht op zondag 14 december Ieder jaar zijn er zo’n 800 deelnemers, die de kou trotseren en in de bossen van Sint Anthonis de Winter Veldtoertocht van Tourclub Oploo-Sint Anthonis rijden.
 

Lees meer >>

Deel jouw mening als fietsliefhebber!

vrijdag 28 november 2014
Deel jouw mening als fietsliefhebber! Ben jij een echte fietsliefhebber? Hoe oriënteer jij je als het gaat om je fietshobby? Wij zouden het graag van je horen. Deel jouw mening in het onderzoekje voor Jaarbeurs en maak kans op mooie prijzen.

Lees meer >>

Jeugdkaderdag bij TWC de Contente

woensdag 26 november 2014
Jeugdkaderdag bij TWC de Contente Jeugd heeft de toekomst! Om jeugdverenigingen te ondersteunen en kennis-uitwisseling te bevorderen, organiseert de NTFU jaarlijks een jeugdkaderdag.

Lees meer >>

Nooit meer lek rijden?

woensdag 26 november 2014
Nooit meer lek rijden? Lek rijden is zo ongeveer het laatste waar je op zit te wachten. Het kan een rit in één keer verpesten. Gelukkig zit er veel kennis bij onze verenigingen. Zo bedacht een lid van MTB-vereniging Trailz043 onlangs een nieuw antilek-systeem.

Lees meer >>

Tips & Tricks... Overwinteren

donderdag 6 november 2014
Tips & Tricks... Overwinteren Veel fietsers hebben inmiddels hun sportieve doel voor 2015 al weer bepaald. Maar hoe pak je de voorbereiding daarvan nu aan, als de winter voor de deur staat?

Lees meer >>

Petitie buitensport heeft nog niet het gewenste effect

vrijdag 24 oktober 2014
Petitie buitensport heeft nog niet het gewenste effect Minister Schippers informeerde onlangs de Tweede Kamer over haar sportbeleid en refereerde kort aan de lobby van het Actieplan Ruimte voor Buitensport waar de NTFU deel van uit maakt.
 

Lees meer >>

Nightriding... toegangsregels

donderdag 23 oktober 2014
Nightriding... toegangsregels Ok, we begrijpen dat het een zekere kick geeft om in het donker met 1000 lumen een rondje te rijden over je favoriete trails…..Maar check alsjeblieft eerst even de toegangsregels van het gebied waarin je fietst. 

Lees meer >>

Inschrijving Officiële Toerversie Utrecht geopend

donderdag 23 oktober 2014
Inschrijving Officiële Toerversie Utrecht geopend De Tour de France komt volgend jaar naar Nederland met in Utrecht de grand départ. Wil jij over het parcours fietsen? Fiets dan zondag 28 juni 2015 mee met de toerversie Utrecht!
 

Lees meer >>

Keiaosers veldtoertocht nu ook op zaterdag

donderdag 23 oktober 2014
Keiaosers veldtoertocht nu ook op zaterdag De Keiaosers veldtoertocht, bekend als de Rondum de Mölle, viert haar 2e lustrum en heeft een primeur: de tocht wordt zowel op zaterdag als zondag georganiseerd, namelijk op 25 én 26 oktober 2014. Dit is uniek in de regio!

Lees meer >>

Vragenlijst maakt bewust van risico op plotse hartdood

dinsdag 21 oktober 2014
Vragenlijst maakt bewust van risico op plotse hartdood Sporten is gezond. Het zorgt voor een goede conditie en verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. Toch worden we elk jaar weer opgeschrikt door het plotseling overlijden van sporters.

Lees meer >>

Beleid wielertoertochten Zuid-Limburg werkt

maandag 20 oktober 2014
Beleid wielertoertochten Zuid-Limburg werkt Onlangs is het Beleid wielertoertochten Zuid-Limburg geëvalueerd. Het beleid heeft zijn vruchten afgeworpen. De communicatie is verbeterd, tochten vinden beter verspreid plaats en het aantal klachten is afgenomen.

Lees meer >>

GPS aanbieding voor clubs en leden

maandag 13 oktober 2014
GPS aanbieding voor clubs en leden Het gebruik van GPS raakt steeds meer ingeburgerd onder wielersporters. Een ontwikkeling die de NTFU graag wil stimuleren. In samenwerking met Waypoint Notter kunnen we GPS-pakketten met korting aanbieden aan verenigingen en leden.
 

Lees meer >>
First 3456789101112
 


  
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy statement  |  Disclaimer